Arama sonuçlarınız

1. C

ACİL GİRİN..

arkadaşlar benim Tabletin iç ekranı gitti sadece ders için kullanırdım ders videosu ,çözümlü kitapların çözümleri vb. benim sorum şu Çap yayınlarının vs. sadece mobilden çözümleri var ve Karekod okutmalı. Pc den nasıl halledebilirim şu işi Kamera alıp Pc'ye bağlasam ordanda bluestack vb...
  2. C

Garantiye Yollama

bende bunu merak ediyorum acil yardım
  3. C

Tableti nasıl Servise yollarım ?

Daha öncede konu açtım arkadaşlar lütfen Yardım edin her işimi Tabletten yapıyordum. tabletin ekranı gitti ses var ama görüntü yok çok düşük seviyede ışık var arada vurunca ekran geri geliyordu artık gelmiyor . Servise yollamayı düşünüyorum da nasıl olacak ne kadar Ücret isterler ? Yardımcı...
  4. C

Tableti servise nasıl yollarım ekran gittide telpa servis kayıt ta İmei numarasına ait cihaz bulunamadı diyor yardım lütfen
  5. C

ETAB5 TABLETİ OKUL DIŞINDA GARANTİYE YOLLAMA

İmei numarasına ait cihaz bulunamadı diyor?..
  6. C

Arkadaşlar tabletin ekranı gitti ses var ama görüntü yok çok düşük seviyede ışık var arada vurunca ekran geri geliyordu artık gelmiyor . Servise yollamayı düşünüyorum da nasıl olacak ne kadar Ücret isterler ? Yardımcı olur musunuz...
  7. C

tablet ekranı gitti acil

Ekranın ışığı aniden gidiyor tablete vuruyorum ekran geri geliyor bir yerimi gevşemiş acaba yardım lütfen
  8. C

tablet ekranı gitti acil

arkadaşlar tablet okulda cantamdayken düşmüş dışta sorun yok ama ekran ışığı çok çok düşük görünmeyecek kadar az tablet kapa aç yapınca anca görünüyor ışık. lütfen yardım