Arama sonuçlarınız

1. A

[FASTBOOT] GM 4G Android 7.1.1 Stock Rom

RE: [NMF26F][FASTBOOT]GM 4G Android 7.1.1 Aralık Güncellenmesi ekran sararması yüzünden cihazı servise gönderecektim, bahanesiyle yükleyelim bir :D
  2. A

[NRD90R][FASTBOOT]GM 4G Android 7.0 Eylül Güncellenmesi

çok sağolasın tam ihtiyacım olan :)
  3. A

GM 4G En Son 1 Aralık güncellenmesini aldı

Diğer Dual kullanan arkadaşlarda durum nedir peki ?
  4. A

[TWRP][3.0.0-0][TR]General Mobile 4G Türkçe Güncel Twrp Recovery

Arkadaşlar rootsuz stock 6.0.1 rom a geçici olarak yükleyip bir kaç uygulama flashlamak istiyorum xperia klavye ve music gibi. Öncesinde yedek alıcam elbet. Olası bir soft brick de geçici twrp ile aldığım yedeği yine aynı yöntemle flashlarım diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz acaba, twrp ile...
  5. A

[ANA KONU]General Mobile Android One 4G

arkadaşlar dün elime geçen 4g dual şarj olmuyordu. Müşteri hizmetlerinden öğrendiğim kadarıyla yaklaşık 300 üründe bir bu soket arzası oluyormuş ve de bazı dokunmatik problemler. Değiştirilmesi için kargoladım ürünü. Sizin bildiğiniz başka kronik sorunlar var mı böyle gelecek telefonda dikkat...
  6. A

[CWM] Xperia Klavye

eyvallah kardeşim :D @kerem4535
  7. A

[CWM] Xperia Klavye

4g fiyat/performans ve yazılım olarak alternatifsizdi benim için @"Rygebin" :D
  8. A

[CWM] Xperia Klavye

arkadaşlar bende xperia uygulamalarına meraklılardanım :D http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/themes-apps/xperia-keyboard-6-7-0-90-lastest-cm12-t3222712 burda cm 13 için uyarlamışlar ve yorumlar hep olumlu. Stock rom için uyarlanablir mi acep ? Daha yeni 4g siparişi verdim telefon elime...
  9. A

General Mobile Android One 4g Dual

Arkadaşlar 4g almaya karar verdim. İlerde ikinci bir hat alma düşüncemde var. Bu sebeple çift sim kartlı modeli almayı planlıyorum. Dual cihazlar güncellemeler açısında gecikme yaşatır mı ? Çift simi aynı anda aktif olarak kullandığınızda pile etkisi nedir ? Dual modelinde de hafıza kartı...
  10. A

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] General Mobile 4G Tek/Dual Sim (MMB29K) Stock Rom benim telefona hala 6.0.1 güncellemesi gelmedi. Acaba turkcell den aldığım için en son sıralarda mı kalıyoruz dağıtımda :)
  11. A

6.0 Marshmallow güncellemesinden sonra pil sorunu

Telefonu babam kullandığı root costum rom vs pek uğraşmıyorum da, stock rom yüklesem garanti dışı kalır mı acaba cihaz ? sonuçta faturası turkcellden kesilmiş ve teknik servis eline aldığında fark eder :)
  12. A

wifi sorunu hallolmamış malesef, hala birinci sırada gözüküyor pil tüketiminde. İlla türkcellin saçma uygulamalarını aktif mi etmem gerekecek bilemiyorum. Mecbur yeni güncellemeyi beklicez. Sırf güncellemeleri hızlı alabilmek için tercih etmiştim 4g yi bakalım ne kadar hızlı gelecek :P
  13. A

6.0 dan sonra wireless kapanmiyor

aynı sıkıntı bendede var. Wifi kapalı gözükmesine rağmen pilde açık gözüküyor. Devre dışı bıraktığım turkcell uygulamalarından olabilir o halde bir deneyeyim bende.
  14. A

Arkadaşlar bende benzer bir sorunla karşılaştım. Telefonu babama almıştım turkcellden, şansa bakın ki kutusunu açtığımız günün akşamına android 6.0 güncellemesi geldi ( bu sebeple 5.1.1 de sarj ne durumdaydı yorum yapamıyorum ). Güncellemeyi kurup gereksiz ne kadar uygulama varsa devre dışı...
  15. A

[PORTED] [v3.5 - ART] SONY WALKMAN™ | The Best Clear Audio Experience

Xperia U Cm12.1 de sorunsuz çalışıyor arkadaşlar. XDA da yeni sürüm 3.6 ( Walkman 8.5.A.3.2 ) mevcut. Müzik dinlerken led ışığını görmeyeli baya olmuştu :D teşekkürler paylaşım için. Düzeltme-(1): '' Ringtones '' klasörü içine atmadığım dosyaları çalamıyorum malesef. Yani kitaplık...