Arama sonuçlarınız

1. H

F@tih okulu bastı!!

Modelle seri nosunu değiştim ben zor bulurlar beni anca ip den bulurlar : :rool:  sen nerden buldun ya ? Edit: Milletin gözünü korkutma klavyeden ben disipline gittim demesi kolay kanıt atında da inanalım  :cool:
  2. H

Okul basan f@tih'e tepki

Cvp: RE: Okul basan f@tih'e tepki Cenabet şansı var kanka bende milyonda 1 şans varsa kesin gelir bana :D En azından haklarımı bilirsem savunabilirim kendimi zaten bizde kalcak boş durmasın diye şey ettiydim fln diye :D
  3. H

Stock attım Tablet açılmıyor

Aman diyim duman fln çıkmadı demi işlemcisni fln yakmada :rool:
  4. H

Okul basan f@tih'e tepki

Madde 11- (1) Eğitimde FATİH Projesi kapsamında ücretsiz olarak kullanıcıda kalmak üzere verilen TBS’lerin kaybolması veya çalınması durumunda sorumluluk kullanıcıya aittir. Bu durumda, kullanıcıya yeni bir TBS verilmesi söz konusu olmayıp, kullanıcı TBS’yi yükleniciden alınan birim ücret...
  5. H

Okul basan f@tih'e tepki

Beyler durum vahim satıdaki yazım e tab 5çilere Devaımdaki yazım fatih yönetim kuruluna, ~destek çıkmanız önemle rica olunur zaten bu yazımı kesin okuyolardır gözlerinden bişi kaçarmı Nabi Bey'de bi güzellik yapsada okulları kontrol ettirmese~ Yaw biz bunu kırdık ta bunu değiştirmemiz mümkün...
  6. H

ETab5 Orjinal Apk Dosyaları

RE: Orjinal Dosyaları ben adamlara diycem ki yo oynama yapmadim acigini buldum kurumsalda aha burda diyicem illa kendim mi editliyim pc format yedi zaten android studio yarim saatte inmez smdi
  7. H

RE: Orjinal Dosyaları tamam teşekkürler :) [hr] orda arkası sarı ve senin resmin gitmiyor bence birkaç şeyi fazla oynamişsin
  8. H

F@tih Projesi Başlatılıyor. {Önemli}

vsinif in apk sini bulup kurumsalida modlariz tamamdir tablet yine bizimdir her halikarda bi acik mutlaka olacaktir cunku hiçbir yazılım mükemmel degildir :)
  9. H

Beyler bu twrpden sildigimiz kurumsal cihaz kitaplik market fln varya onlarin apk sini atarmisiniz(pls mega veya mediafire)
  10. H

F@tih okulu bastı!!

Hay böyle durumun ya etab4 de niye dolasmadilar ya hep bize mi gelir ya (site geregi kufur yazmadim yoksa 9 tane kufur icerebilirdi) :cool: