Arama sonuçlarınız

1. R

Dahili Depolama 441 MB ?

Telefona rom vs attım , depolama ya bi giriyim dedim , Dahili depolama 1 gb , kullanılabilir 441 mb yazıyor sd kartta 1 gb oda 441 mb olarak gözüküyor . Ben sd karttaki dosyaları silmek yerine biçimlendirmiştim sanırım hafızası düştü . Herneyse şimdi telefonda sd kart dahili depolama olarak...
  2. R

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM Hocam telefona hiçbi rom yüklenmiyor yahu ya kuruluyor Açılışta kalıyor yada işlem bitiyor yeniden başlatmada general mobile yerinde kalıyor kafayı yiyicem. Discovery 4GB 4.2.1 ( Stock ROM )
  3. R

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM Hocam temiz derken ?   Bu arada CWM ile yaptım zaten , bu arada telefona TWRP recovery kurdum tel yeniden başladı ekran grimsiydi sonra simsiyah oldu açılmadı neden olabilir şuan SP FLASH TOOL ile stock rom atıyorum
  4. R

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM Hocalarım selamın aleyküm ben v3 ü kurdum Cmw Recovery ile ancak Android M yazısı geliyo ondan sonra Discovery yazısı geliyo sonra ekran siyah kalıyo sebebi ne olabilir, gerçi telefona orjinal stock rom attım şuan v5 indiriyorum ama v3 de böyle olduysa v5...