Arama sonuçlarınız

1. M

wileyfox mobil veri sorunu

Sorun çözüldü teşekkür ediyorum..
  2. M

seninki de mi wileyfox aynı sorun yok mu en son gelen 36 mb lik güncellemeyi kurmadım acaba ondan mı ? [hr] ya mob,l veri neden açılmaz anlamam ki deli oldum :what: :what: :what:
  3. M

illa stock şart yani...
  4. M

ya aklım şeye takıldı,lolipopdan geçebilirsiniz diyor ya
  5. M

stock roma geçiş yapma şansımız var mı ?
  6. M

arkadaşlar wileyfox rom da mobil veri sorunu var,nasıl çüözümü var yardımcı olur musunuz?wipe data cahe ve apn leri yaptım
  7. M

wileyfox swift v2 kullaniyorum mobil veri açılmıyor internet paketim de var.yardımcı olursanız sevinirim.
  8. M

[APP]Trebuchet Launcher

wileyfox swift romu kullaniyorum mobil veri acilmiyor herseyi denedim yardimm
  9. M

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) rewcovery e girmiyor [hr] cevapp ????????? :badday: [hr] ya yardımcı olunnnnnnnn
  10. M

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) aldımm oralarını bende biliyorum telefon gm yazısında kaldı yaa [hr] ben yanlışlıkla bootloader a aldım burda kaldı şimdi ne yapıcam [hr] sırasını yanlış yaptım daha açılmıyor telefon [hr] ben kurulumu yapmadan bootloadera...
  11. M

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) nasıl yani ? anlamadım [hr] defalarca denedeim
  12. M

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) WAŞTŞNG FOR DEVİCE DE KALDIM AMA DENETİM MASAASINDA CİHAZ YÖNETİCİSİNDE ANDROİD YAZMIYOR TELEFON BÖYLE KALDI YARDIMMÖ