Arama sonuçlarınız

1. YellowFear

Sim Ağı Pin Kilidi - S7 edge

Merhabalar, Almanya'dan Samsung Galaxy S7 edge satın aldım. Buraya geldiğinde Vodafone hattımı taktım. Pin kodunu girdikten sonra gri bir ekran üstünde sim ağı pin kilidi giriniz diyordu. İnternette yaptığım birkaç araştırma sonucunda bu sorunu tek yaşayanın ben olmadığımı anladım. Çözüm olarak...
  2. YellowFear

[STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.3 ROM By_KadirAyyıldız

Cvp: [GÜNCEL][STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.3 ROM BY PesiMisTZeRo iFreedom v3 çalışır mı?
  3. YellowFear

[STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.3 ROM By_KadirAyyıldız

Cvp: [GÜNCEL][STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.3 ROM BY PesiMisTZeRo Tsk edrm
  4. YellowFear

[6.0.1][V2]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM

Cvp: [6.0.1][V2] Tam Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM Tesekkurler
  5. YellowFear

[6.0.1][V1.3]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM By_KadirAyyıldız

Cvp: [6.0.1][V1.3] Tam Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM Eyvallah
  6. YellowFear

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

Cvp: [REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme Eyvallah reis
  7. YellowFear

[FİX YEDİ]F@tih VPN 1 Saniyede Bağlanıyor!!!

10mb den sonra yavaşlama var baya hemde
  8. YellowFear

Aynen reis MEB bunu da fixlemiş. Yeni metodlarını bekliyoruz...
  9. YellowFear

f@tih resetlendi

Okulumuzun trafosu aşırı voltaj yaptı ve fatih lambalar kameralar hepten gitti. Dun internet geri geldi fakat tabletlerin ilk dağıtıldığı gun gibi oldu . Yani ip adresi alınıyor ve kimlik bilgileri doğrulanıyor diyor ama bağlanmıyor. Ayrıca sınıf tavanındaki modem internet varken mavi yanardı...
  10. YellowFear

Cvp: [REHBER]F@tih VPN 1 Saniyede Bağlanıyor!!! Çok teşekkür ederim sertifikayı silsek olmaz mı acaba
  11. YellowFear

Psiphon 82 Handler

Bu programı VPN için kullanıyorum fakat 10.8 MB kullandıktan sonra hızı 90 kbp/s oluyor programı tekrar başlatınca da aynı durum.  10 MB a kadar çok hızlı her işi görüyor sonra geri hızı düşüyor çözümünü bilen var mı? 
  12. YellowFear

F@tih ağı için VPN

Başlıktan da anlayacağınız gibi VPN arıyorum psiphon 82 handler bagflanıyor baya hızlı fakat 10 MB kullandıktan sonra asırı sekilde yavaşlıyor  ifreedom calısmıyor dash VPN de çalışmıyor varsa sizin bildiginiz hızlı VPN onerilerinize acıgım
  13. YellowFear

[REHBER]F@TİH VPN 1 SANİYEDE BAĞLANIYOR!!!!!

5.0 mb/s hız cok iyi eyvallah dost
  14. YellowFear

F@tih Ağı Yeni Yöntem ! [22 Nisan 2016]

!1qaz2WSX3edc4RFV%56 f@tih şifresi
  15. YellowFear

etab 5 psiphon

İFreedom v3    ve dash vpn iyidir kullanabilirsin
  16. YellowFear

Backup-Restore-Stock Rom-TWRP [ÇÖZÜLDÜ]

Cvp: RE: Backup-Restore-Stock Rom-TWRP Bir kere backup alınca gitmiyor yani anladım sayın Celuk. Yardımınız için çok teşekkür ederim. İyiki bu foruma gelmişim dedirttiniz. :goodbye:
  17. YellowFear

Cvp: RE: Backup-Restore-Stock Rom-TWRP Hocam size zahmet konuya da bir açıklık getirir misiniz?
  18. YellowFear

Cvp: RE: Backup-Restore-Stock Rom-TWRP İlk iki soruyu açıklar mısın kardeşim zahmet olmazsa?
  19. YellowFear

Stocktan > ROM'a [ÇÖZÜLDÜ]

RE: Stocktan > ROM'a Çok teşekkür ederim kardeşim. :)