Arama sonuçlarınız

1. Erkan Uysal

Yine bir etab5 sorunu :)

Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle gelip yardım eden veya fikir sunan herkese şimdiden teşekkür ederim ben etab5 tabletime başka bir rom kurmak istiyorum örneğin marsmallow 6.0.1 falan ama twrp 3.0 veya 3.0.2.4 kurunca Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi...
  2. Erkan Uysal

Etab5 twrp 3.0.2.4 sorunu

S.a arkadaşlar benim etab5'e forumdan bulduğum flashlanabilir twrp 3.0.2.4 sürümünü yukleyince dahili hafızada ki dosyalarım gözükmüyor ve marsmallow yapmak için dalvik , sistem ,önbellek , veri kısmı temizlenmiyor başarısız diyor başka yöntemleri varsa lütfen yardım
  3. Erkan Uysal

Gamepad Tuş Değiştirme

Selamın aleyküm arkadaşlar Ben geçen gün kablolu bir gamepad aldım ve Etab 5 tabletime taktım ve minecraft pe oynamak için minecraftımı açtığımda normalde x tuşu ile seçim yapabilmem gerekiyordu fakat seçim yapmıyor bunu düzeltecek bir uygulama varmı yoksa gamepad de mi sorun var yardımlarınızı...
  4. Erkan Uysal

E tab 5 Seri No Düzeltme

S.A Arkadaşlar ben tabletime rom attım ve seri no 123456ABCDEF gibi oldu bunu bilgisayar kullanmadan düzeltebilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum . Teşekkürler :emoji_slight_smile: