Arama sonuçlarınız

1. M

LG G2 D800 ekran Aliexpress!

arkadaşlar ekran kırıldı aliexpressten sipariş vericem ama daha önce hiç denemedim lütfen bilen biri bana ulaşabilirmi teamwieverden halledelim veya telefon numaramı veriyim ?
  2. M

[Yardım] LG G2 D800 kasma sorunu.

arkadaşlar 1 ay önce yurtdışından lg g2 aldım telefon bana d802 yazılımı yüklü halde geldi bende d802 lollipop yükliyim dedim telefopnun dokunmatik sapıttı arka kapağını açtığımda öğrendimki telefon d800 müş sonra bi şekilde d800 orjinal romunu kurdum fakat telefon antutudan 55 bin almasına...
  3. M

cm 13 LG launcher

arkadaşlar cm 13 için lg launcher varmı acil ?
  4. M

twrp yedek alma

arkadaşlar ben twrpde 1 tane yedek aldım şimdi bitane daha yedek alsam diğer yedek silinirmi ?
  5. M

CM 13 LG tema

arkadaşlar lg g2 cm13 kullanıyorum ama arayüzünü beğenmedim g4 gibi veya g5 gibi yapabilirmiyim ?
  6. M

LG g2 marshmallow alacakmı ?

arkadaşlar lg g2 marshmallow alacakmı ?
  7. M

d800 lp antutu

Arkadaslar toplama d800Lerin lollipop antutu skorunu bilen varmı?
  8. M

d802 auto rec hatası

arkadaşlar bu mübarek ramazan ayında lütfen yardımcı olun d802 telefonuma auto rec.apk ile recovery yüklerken fastboot ekranında kaldı ne recovery ye giriyor ne downloada nede hard reset atılıyor allahınızı seviyosanız yardım edin söz dua edicem fastboottan stock yükleyebilirmiyim :(
  9. M

fastbootta kaldı kapanmıyor

arkadaşlar lg g2 d802 telefonuma twrp yüklerken fastbootta kaldı download mode almak için kapatmaya çalıştığımda telefon kapanmıyor devamlı reset atıyor acil yardım ne yapmalıyım
  10. M

imei kayıt ettirme

Arkadaslar lg g2 telefonum var orjinal ama imei atilmis ben bu telefonu orjinal lg imeisi yaptirabilirmiyim parayla ne kadar ucrete maal olur ?
  11. M

imei atılmış telefona stock rom yuklenirmi ?

Arkadaslar bugun lg g2 aldım ama yurt dışından geldigi icin imei atılmış ama telefon.orjinal 4.4.2 benim telefona stock lollipop yuklersem imei uçarmı cevap verirseniz cok sevinirim iyi forumlar ;)