Arama sonuçlarınız

1. G

Tüm sorunlar birden düzeldi !!!11!!bir!!1!!

Arkadaşlar general mobile 4g telefonuma wileyfox rom atmıştım burdan xda ya kadar yerli yabancı  forum kalmamıştı konu açmadığım. Sorunlarım ise hiçbir bilgisayarın telefonumu görmemesi idi asldında telefonum görmüyordu bilgisayarları mtp açılmıyordu hiçbir şekilde ve sesim karşı tarafa...
  2. G

Kafayı yemek üzereyim telefon bilgsayarı görmüyor.

Herkese merhaba, General Mobile 4g kullanıyorum, geçenlerde wileyfox shift 12.1 rom kurdum telefona her şey sorunsuzdu son 2 haftaya kadar. Önce telefon görüşmesi yaparken sesim karşı tarafa gitmemeye başladı. Ardından geliştirici seçeneklerindeki telefon ağ adı kısmını değiştirdim öyle can...
  3. G

Bilgisayarsız StockRom a dönmek mümkünmü

Arkadaşlar Bilgisayarlar telefonumu görmediği için soruyorum Bilgisayarsız StockRom a dönmek mümkünmü
  4. G

Bilgisayar telefonumu görmüyor

Arkdaşlar cynogen rom  attım ve sanırım geliştirici ayarlarından cihaz ağ adını değiştirdikten sonra oldu hiçbir bilgisayar telefonumu görmüyor. Aygıt yöneticisinde de çıkmıyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu
  5. G

CyanogenMod12 Ses gitmeme sorunu

Yaklaşık 1Ay önce bu linkte bulunan rom u kurdum. Sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ama son zamanlarda aramalarda sesim karşı tarafa gitmiyor. Hoparlör moduna almam gerekiyor veya kulaklık ile konuşmam gerekiyor. Herzaman yanımda kulaklık yok ne yapmalıyım ? Bu sorun birkaç kişide daha varmış...
  6. G

cyanogenmod dan stock rom a geçme

Eğer bununla ilgili konu açıldıysa görmedim kusura bakmayın. Yaklaşık 1buçuk aydır cyanogen rom kullanıyordum, son 2 haftadır çağrılarda sesim karşı tarafa gitmemeye başladı. Ama hoparlör moduna alınca sorunsuz gidiyor veya whatsapp dan falan ses kaydı atabiliyorum. Rom dan kaynaklı iste stock...