Arama sonuçlarınız

1. DDEMR

Stock Roma Dönmek İstiyorum Ama..

Tekrar merhaba. Yazılım yükleme aracı indirdim. Discovery 16 GB 4.4 Kitkat için. Kurulum yapacağım fakat şöyle bir hata alıyorum;
  2. DDEMR

Peki yuklerken ne yapmam gerek ? Once exe dosyasini kuracagim bundan sonrasi nasil acaba?
  3. DDEMR

@Asderdd bir link buldum 650 mb. civari. .exe dosyasi. Yazilim yukleme araci bumu oluyor ? Exe seklindemi yani?
  4. DDEMR

İzledigim video altta. Mobil link : http://m.youtube.com/watch?v=Ibcox-Vsj60 Normal link : http://www.youtube.com/watch?v=Ibcox-Vsj60
  5. DDEMR

İndirdiğim dosyanın adı şu şekilde : SP_Flash_Tool_v3.1312.0.139 Yani v3.1312.0.139 galiba
  6. DDEMR

Bir hata ekranı geldi. Uzun yazılar yazıyordu. Ok'a bastığımda SP Flash Tool da en alt bar kırmızı ve ve %100 de kalıyordu. 2 kere aynısı oldu bende bir şey olmasın diye tekrar ellemedim.
  7. DDEMR

Merhabalar. Ben stock kitkat roma dönmek istiyorum. Bir video izledim gereken tüm dosyaları indirdim ve birebir uyguladım ancak bir yerden sonra SP Flash Tool bir hata verdi. Stock roma dönmek için neler yapmam gerek. Acilen yapmam gerek. Bilen birileri yardım edebilir mi ? İyi forumlar.
  8. DDEMR

Marshmallow Sarj Sorunu

Recovery den flash yapmam mi gerek acaba ? Oyleyse recovery mod yuklemem gerekirmi yoksa kendi recovery si yaparmi ?
  9. DDEMR

Marshmallow Sarj Sorunu

Aynen oyle. Daha once kullandig8m banka uygulamasi suan calismiyor. Acaba 5.1.1e geri donme sansim varmi?
  10. DDEMR

Marshmallow Sarj Sorunu

Marshmallow guncellemesi geldi, dun 484 mb.lik guncelleme yaptim. Onceden sarj 1 gunu cikarirdi ama bugun sarj cok cabuk bitti. Facebook bile kullanmadim. Acaba sikintilar mi var 6.0 da ?
  11. DDEMR

Android 6.0 Marshmallow Guncellemesi

Merhabalar arkadaslar. GM 4G cihazim var vr 6.0 guncellemesini bekliyorum. Bazilari geldi diyor fakat GM Asistan dan baktigimda en guncel surum yuklu diyor. Acaba 6 nr zamana gelir ? Birde geldigi an yuklemelimiyim yoksa biraz bekleyimmi ?
  12. DDEMR

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

Eyvallah hocam. Birazda İOS deneyimi yasayacagiz insallah. Kolay gelsin. :)
  13. DDEMR

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM İndiriyorum birazdan hocam. Elinize sağlık resimlere bakmadım daha ama yorumlardan anlaşılıyor nasıl bir rom olduğu. :)
  14. DDEMR

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Peki tesekkurler hocam. Note 5 den sonra Android M deneyimi yasayalim biraz. Beklemedeyiz. :)
  15. DDEMR

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

Bu roma guncelleme gelme olanagi varmi acaba ? 15-20 gun once denemistim ama kasmalar yasandigi icin silmek zorunda kaldim. Romu cok begendim ellerine saglik.
  16. DDEMR

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Merhabalar hocam bu roma gecmek istiyorum. Ancak 40 sayfa yotum okuyamadim kusura bakmayin. Son mesajlardan anladigim kadariyla v3 den sonra bir guncelleme mi gelecek ? Eger gelecekse bosuna v3 indirmeyeyim ? Gelince onu yuklerim ?
  17. DDEMR

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Tesekkur ederim @"SuperDroid"
  18. DDEMR

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Romu denemek istiyorum elinize saglik bir sey soracagim. Sadece " v3 indirme linki" indirip recoveryden kuracagiz degilmi baska bir dosyayi indirmeme gerek varmi ?
  19. DDEMR

GM [ART] Android One Rom [Disovery]

Rom cok guzel kullaniyorum hala elinizie saglik tum ekip. Sadece kamerada lens bulanikligina alip cakince kamera durduruldu diyor bu sorun baskasinda olan varmi
  20. DDEMR

GM [ART] Android One Rom [Disovery]

Merhabalar. Romu cok begendim ama SS çekemiyorum. Sorun bendemi yoksa rom da SS alma ozelligi yokmu acaba ?