Arama sonuçlarınız

1. DDEMR

[PORT-LP] Moto Camera + Gallery

RE: [LP] Moto Camera + Gallery Sadece Lollipop mu hocam ? KK icin benzeri varmi acaba ?
  2. DDEMR

Yeniden Başlatınca Root Gidiyor

Stock KitKat tayim suan.
  3. DDEMR

Kamera Uygulamasi Degistirme

Bilen yok mu ? Custom roma gömer gibi bunun dosyalarıyla oynasak olmaz mı ?
  4. DDEMR

Yeniden Başlatınca Root Gidiyor

Merhabalar forum. Custom romlar kendinden rootlu olduğu için sıkıntı yaşamıyordum ama stock roma dönünce işler değişti. Kingo Root uygulaması ile root ediyorum cihazı. Her şey güzel ancak telefonu kapatıp açınca root checker da NO ACCESS yazıyor. Telefonu çok sık kapatıp açtığım için büyük bir...
  5. DDEMR

Kamera Uygulamasi Degistirme

Merhabalar. Ben eskiden rom kullanirken kamera uygulamalari hep farkliydi. Stock a gecince kamera biraz kotu gibi geldi. Bu stock roma baska kamera (orn: Samsung) gomme gibi sansimiz varmi ? Root var telefonda. Yapmak icin her yolu deneyebilirim. İyi forumlar. GÜNCEL : Bilen yok mu ? Custom...
  6. DDEMR

Xposed-Gravitybox Kaldırdım Temalar Bozuldu

Çözüm bulamayınca stock KitKat'ı tekrar yükledim. Yada tek çözümü budur belki. Not : Tekrar yükleyince düzeldi sorun.
  7. DDEMR

Xposed-Gravitybox Kaldırdım Temalar Bozuldu

Merhabalar. Dun aksam xposed ve gravitybox kurdum. Bugun kaldirdim ancak dun system/etc/theme icindeki map properties i sildim. Bugun orjinal temalari secmek icin temalara girdim. Basiyorum birine tema uygulaniyor diyor ve uzerinde basariyla gerceklestirildi diyor ancak altta hala trma...
  8. DDEMR

[Boot Logo][5] Türk Logo

Hocam bende stok logo var sadece onumu yoksa dediginiz 3unudemi flash layacagim ?
  9. DDEMR

Kilit Ekranı Düzenleme

Hocam tasarim olarak duzenlemek istiyorum. Oluru varmidir ?
  10. DDEMR

Kilit Ekranı Düzenleme

Merhabalar. Ben Discovery'de kilit ekranı düzenlemek istiyorum. Naısl yapabilirim ve yapabilir miyim hiç bir fikrim yok. Sormak istediğim şey bu mümkün mü ? Mesela kilit ekranı resmi değiştirmek yada açarken çektiğimiz yuvarlak yere fonksiyonlar koymak vb. Yapmak için bir yöntem var mıdır acaba...
  11. DDEMR

[Boot Logo][5] Türk Logo

Hocam garanti gitme durumunda bunu nasıl kaldırabilirim acaba ? Stock boot animation flash lasam normale dönermi ?
  12. DDEMR

GM Discovery 2+ Tema

Tesekkur ederim deneyecegim insallah :)
  13. DDEMR

GM Discovery 2+ Tema

Merhabalar. Baktim baktim tema ile ilgili birsey bulamadim. Discovery de ki gibi tema yukleyememiyiz bu telefina acaba ? (Rom degil temayi soruyorum.)
  14. DDEMR

[FLASHABLE] General Mobile 4G Wifi Performance Tweak

RE: [ROOT] Wifi Performans Arttırma Elinize sağlık. Flashlanabilir halini beklemedeyim. :)
  15. DDEMR

[Boot Logo][5] Türk Logo

Hocam hepsi birbirinden güzel. Logo 3'ü hemen kullanmaya başlıyorum elinize sağlık. :)
  16. DDEMR

[CWM]Stock Kitkat v8174 for GMD 4/16GB by Incredible[GÜNCELLENDİ]

Hocam benim stock roma geçmem gerek. Garantiye falan yollamayacağım telefonu. Bu rom stock romun aynısı dimi. Yani İlk discovery ye döner mi telefon ?
  17. DDEMR

Telefon Kendi Kendine Uygulama Kuruyor

Basina gelen veya cozumu bilen birileri yardim edebikir mi lutfen. Suan bu yorumu atarken bile Apus u kurdu telefon.
  18. DDEMR

@Medic Ubuntu : Disaridan apk yukledim. Boyle yapinca uygulamalar da gider dimi ? @Kadirdroid : Stock roma donemedim hocam bi konu actim sorunlar bolumune ancak cevap gelmedi. Bende donmek istiyorum. @eyyuzame : Her durumda hocam.
  19. DDEMR

Merhabalar. Telefonumda Note 5 v2.1 rom kurulu. Telefon uzun zamandir kendi kendine uygulama kuruyor. Cok acil cozum bulmam lazim acaba ne yapabilirim ? Kurulan Uygulamalar : 1 APUS 2 PHONE COOLİNG 3 101 OKEY PLUS 4 360 SECURİTY LİTE Lutfen bilen cevaplasin biktim artik.
  20. DDEMR

Stock Roma Dönmek İstiyorum Ama..

Çözüm ne olabilir acaba ? -Telefon romlu ben stock 4.4 Kitkat a geçmek istiyorum.