Arama sonuçlarınız

1. monvance

[STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat Rom+Kitkat Güncelleme Dosyası

RE: [STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat rom Düzenlendi teşekkürler.
  2. monvance

RE: [STOCK] [ZIP] 16GB Gm Discovery Kitkat rom Düzenlendi anlatımı kullanabilirsiniz :)
  3. monvance

Stock Kitkat 4.4.2 Arkadaşlar bu rom u baya bi aramıştım fakat bulamadım.sonra kitkat güncellemesi geldiği zaman sunuculardan indirdiğim yedek aklıma geldi. bir çok arkadaşta bu romdan yararlanması için ve hızlı bir şekilde indirebilmesi için Mega.co.nz hesabıma upload ettim. Kitkat stock...
  4. monvance

Android M Bootanimation

önizleme koyarmısın
  5. monvance

sarj soketi

krdeşim neden telefoncuya götürüyorsun garanti varken. çok büyük hata yapmışsın. sen yinede telpaya git belki ücretsiz yapabilirler. çünkü bana garanti belgesini bile sormadılar.
  6. monvance

Material Tema

stock romda değilim. kullanamayacakmıyım?
  7. monvance

Material Tema

bu temayı kurunca sistem ikonları deişmicek simi sadece uygulama ikonları
  8. monvance

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM son uygulamalarda uygulamaya basılı tutunca floatink seçeneği beliriyor. hangi uygulamaları destekliyor. çoğuna blacklisted dedi.
  9. monvance

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM çok saol kaç gündür çözmeye çalışıyorum. önceki sürümlerde hep farklıydı. :laugh:
  10. monvance

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM http://i.hizliresim.com/L4vkDJ.jpg bu işaret. normalde önceki yorumumdada emoji ile göstermiştim ama forumda gözükmemiş. yardımların için teşekkürler.
  11. monvance

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v2 #C.O.S TEAM helal olsun çok süper bir rom olmuş. fakat wifi simgesinin solundaki ? şu işaret ne işareti. ve nasıl kaldırcaz.
  12. monvance

Apk kurucu

RE: Apk kurucu[ACİL YARDIM] lptrex onu düşünmüştüm. apkları attıktan sonra bazı uygulamalar gözükmedi. sonra apk yüklemeye çalışınca yüklenmedi diyordu sürekli. nerde yanlış yaptım :what: [hr] çok güzelmiş. ama bişi sorcam yeni roma geçip titanium backupı yükleyince yedeklerimi otomatik...
  13. monvance

Apk kurucu

arkadaşlar şöyle seçtiğim tüm apkları rootla kendi kendine kuracak uygulama var mı? Şimdiden teşekkürler
  14. monvance

Stock Rom lazım

seninkisi kaç gb? ordaki 4 gb için. benimki 16gb için. senin gmd kaç gb ise ona göre indir
  15. monvance

Stock Rom lazım

benim yedeklerim arasında vardı biraz kurcalayayım bulurum. telpa sunucularından indirmiştim. bulur ve upload edersem buraya limk atarım. iyi günler :)
  16. monvance

Stock Rom lazım

sp flash tool ile yüklenen dosyayımı arıyorsun
  17. monvance

Rootlu GM Discovery Şarj Soketi Bozuldu

benim telefonumda gitgat yüklüydü. adamlar sarj soketini yapıp jb yükliyip verdiler. hiç çakmadılar :D
  18. monvance

Veno İcon Pack Gnz

bence çok güzel olmuş.
  19. monvance

Twrp Recovery

twrp 2.7.1.0 hiç bi şey dede sorunum olmadı.