Arama sonuçlarınız

1. monvance

Bilgisayar Telefonumu Görmüyor

ayni wifi ya baglan. ve bu programi iki cihazada kur(alici-gonderici). hizli bir sekilde gonderebilirsin https://play.google.com/store/apps/details?id=com.feeperfect.feemwifi.free
  2. monvance

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM buyurbkrdea. kendi actigin konu. ben yaptim duzeldi. buyur sende dene
  3. monvance

Bilgisayar Telefonumu Görmüyor

custom rom kullaniyor isen bildirimlerde usb baglandi yazisina taklayip usb ac diyerek pc nin gormesini saglayabilirsin. custom romda oyle bir seçenek bulunuyor. bide artik vermeyin telefoblaribizi telefoncuya kusura bakmayin ban sebebi iae düzeltirim ama telefonun icine edip geri veriyorlar...
  4. monvance

Apk kurucu

o bayaa karisikmis. titanium backup en iyisi galiba
  5. monvance

GOOGLE PLAY kimlik doğrulama gerekli google hesabınızda oturum açın hatası çözümü

bu bilgileri system icindeki build. propdan değiştirebilirsiniz
  6. monvance

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM hocam build prop u onceki bilgilere gore ayarladim oldu. 6.0i 5.0 yaptim. saol
  7. monvance

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM Creative hocam google play kimlik doğrulanamadi. hesabinizda oturum acin diyor. bu hata build.prob dab kaynaklaniyor. ben seyi sorcam kitkatin build. perob unu v3 e sirek atsam sorun olur mu?
  8. monvance

GOOGLE PLAY kimlik doğrulama gerekli google hesabınızda oturum açın hatası çözümü

Arkadaşlar gidgat ultimate kullanıyordum. ve Samsung uygulamalarını kullanabilmek için telefonun   manufacfurer brand model vs.   Galaxy s5 olarak ayarlamıştım. ve android m romunu gördüm. oooo süper olmuş hemen kurmalıyım dedim. kurdum. ve bu hatayı aldım. internette saatlerce aramama rağmen...
  9. monvance

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM v2 nin üstüne dirwk kurulabilir mi? format atmadan
  10. monvance

Kilit ekranı

aslında bilenlerin olmasını umuyordum. çünkü kilit ekranı android m v2 romunda değişmişti.
  11. monvance

[STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat Rom+Kitkat Güncelleme Dosyası

RE: [STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat rom aynı şeyler philiz içinde geçerlidir. cwm gibi yükleyebilirsin. wipe diyip i. sağa sürükle formatlansın. [hr] cwm den yüklediğin zaman boot logo farklı olabilir. (başlangıçtaki resimler). stock logolarıda forumda bulabilirain. orochi hocamız...
  12. monvance

GMD 1 Sim sorunu Yardım

telpanın yolu gözüktü sana. telpanın sitesinde servis ücreti gibi seçenek var istersen ordanda bakabilirain :)
  13. monvance

Kilit ekranı

ben sistwmin orjinal kilit ekrabı olmasını iatiyorum. çünkü güvenli modda açtınmı google play dekiler duruyor
  14. monvance

Kilit ekranı

tüh :D
  15. monvance

Kilit ekranı

Gm discovery sistem kilit ekranını nasıl değiştiririm. yani şöyle lollipop a benzeyen bir kilit ekranı koymak istesem nasıl yapabilirim.
  16. monvance

Stock Rom lazım

buda 16 gb için http://forum.turkdevs.com/konu-stock-cwm-16gb-gm-discovery-kitkat-rom.html
  17. monvance

General mobile discovery 16 gb TWRP ile stock roma nasil dönerim yardim

http://forum.turkdevs.com/konu-stock-cwm-16gb-gm-discovery-kitkat-rom.html buyur kardeş kitkat 16 gb
  18. monvance

GMD 1 Sim sorunu Yardım

Donanımsal sorunlarda telpanın yolunu tutmanızı öneririm.