Arama sonuçlarınız

1. monvance

Titanium Backup hatası[ÇÖZÜLDÜ]

RE: Titanium Backup hatası yemin ederim tam istediğim zipi vermişsin. adamın dibisin çok saol
  2. monvance

Titanium Backup hatası[ÇÖZÜLDÜ]

titaniumbackup çok ihtiyacım oln bie uygulama fakat  superuser uygulamsını sevmedim. ve onu kaldrıp supersu yükledim. sonra titanium backup yetersiz depolma alanı demeye başşladı. supersu yu temizleyip. superuser ı  recoveryden felan nasıl yüklerim [hr] yani demek istediğim recoveryden bi...
  3. monvance

Aktif Üyelik

anladım. mesaj sayısını tektek sayarak baktım toplamını nerden görebiliriz.
  4. monvance

Aktif Üyelik

aktif üye olabilir miyim. mesaj sayım 100ü geçmişte @Orochi™
  5. monvance

[STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat Rom+Kitkat Güncelleme Dosyası

RE: [STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat rom orjinal rom paylaşım için konuyu açtık. başka türlü olsaydı custom rom olurdu bu rom. font değiştirmek isterseniz google playde jrummy apps adlı uygulama yazılımcısının yaptığını font installer programını kullanarak telefon yazı fontunu...
  6. monvance

[STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat Rom+Kitkat Güncelleme Dosyası

RE: [STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat rom hayır root gerektirmez [hr] philz recovery tavaiye ederim. vede indirdiğiniz dosyayı kontrol ediniz. indirdiğiniz dosya bozuk olduunda genellikle install aborted der.
  7. monvance

[TR][5.9.24] MIUI by Wes & SmiLeToLiFe

bi acik olmadigina eminmisiniZ? cunku benim tek yaptigim kabloyu bilgisayara baglamak.ve cikardiktan sonra dosyalarin silinmis oldugunu gormek. not:bilgisayara zatwn yedeklemek icin baglamistim [hr] bide sunu eklemek isterim ki sizin rom portlama,editleme veya herhangi bir isinizle sorunum...
  8. monvance

peki. zaman dinle lutfen.ben pcye bagladim pcde klosorler bos gozuktu.sonra acaba gizlilig var diyip kabloyu cikardim.ayarlara girdim.depolama bos gozuktu.dosylrimdan bakinca hem telefon hemde hafiza karti bos gozuktu.giden dosyalar gitti artik yapcak bisi yok ama en azindan baska arkadasin...
  9. monvance

ya ben sizin varya.neden bilgisayara baglanmayı test etmeden koyuyonuz romu.sizin yüzübüzden 15 gblık fotoğraf ve video arşivi çöpe gitti.bütün hafıza kartı ve teledon hafızası silinmiş.eneği geçen herkese teşekkür ederim
  10. monvance

en cok bekledigim rom indirmeye  basladim bile yeni telefon almis heyecani var   :rool:
  11. monvance

Ne kadar kötü bir ülke olduk.

neden söylemedin. söylememeninde günahı var
  12. monvance

Ne kadar kötü bir ülke olduk.

devir gerçekten kötü. kucuk cocuklar gecen meyve caliyorlardi ağaçtan. teyze geldi izinsiz niye alıyorsunuz dedi.kucuk çocukların hepsi teyze vurmaya basladi. goruntu cok komikdi. cunku kucukler bi halt edemiyorlardi ama onlarin buyuduklerini dusunmek bile istemiyorum [hr] bunuda teyzem anlatti...
  13. monvance

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

navigation bar kurulmuyor. neden?
  14. monvance

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

yaw gereksiz bir sürü uygulama var.miui hesap felan. bunları kaldırcam fakat hangisi açılışını engeller söylermisin.yani hangisi kaldırsak bişi olmaz
  15. monvance

Dokunmatik çalışmıyor (acil yardım)

aynen. vip formunu doldurduktan ve kaydettikten sobra bi numara gostercek. o sayfanin ciktisini al. fakat kargonun ustune yapistirmalarini söyle yoksa görmüyorlar. gonder. bi kac gune geri gelir. ama bayramda tatil yapabilir servis. :)
  16. monvance

Ses Paneli sorunu[ÇÖZÜLDÜ]

arkadaşlar biliyorsunuz ki ses panelinde alarm medya ve sistem sesleri var.bildirim sesi seviyesini değiştirmek için ayarlara girmek gerekiyor.bildirim sesi seviyesini ses paneline ekleyemezmiyiz ? ÇÖZÜMÜ:gravityboxda medya ayarlarından yapılıyor. (gravitybox için xposed kurmayı unutmayın)
  17. monvance

Discovery1 Hafıza Sorunu

keske 50 tl daha ekliyip 16 gb alsaydin