Arama sonuçlarınız

1. monvance

GM 4g FM radio ve play store[ÇÖZÜLDÜ]

çözümü olabilir mi bunun. annem tutturduda fm radyo yükle diye
  2. monvance

RE: GM 4g FM radio ve play store formatladım düzeldi. herşey sendr dene
  3. monvance

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM http://i.hizliresim.com/WEyNp8.jpg hocam bunlardan bahsediyorum. romun özelliği
  4. monvance

bootanimation hatası[çözüldü]

RE: bootanimation hatası saol yaa formtattım temizlil yaptık yüklesim düZelmedi saol valla :)
  5. monvance

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM hocam bildirimlerin arka planı beyaz ve beyaz yazılar gözükmüyor. nasıl rengini değiştirim veya kaldırım.
  6. monvance

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM UYARI!!! yasadışı bir bir şey farkettim. roma doping verilmiş. :D yav arkadaş süper olmuş nasıl olduysa animasyonlar felan takılmadan hızlı bir şekilde gidiyor. ellerine sağlık EDİT:bunlar az kalır hocam bi dk. allah ne muradın varsa versin. elini...
  7. monvance

LG G4 Adaptörü İle Şarj

benim gm discoverydede var o sorun fakat şu şekilde 67deyken felan yeniden bi başlatıyorum 20 düşüyo senibki gibi fakat bir 14 e gelince takılıp kalıyo 14 te 1 saat sonra 13e düşüyo. yüzdeyi yanloş gösteriyor olabilir. birde bataryayı tamamen bitirip tamamen doldurmanı tavsiye ederim işe yarıyor.
  8. monvance

Stock kitkat uygulamalarini baska romlarda çalıştırmak

titaniım backupla yedeklemeyi denedin mi? belki işe yarar. pro sürümünü kullanmanı öneririm
  9. monvance

Miui camera

istersen aynı romu direk tekrar yükle hiç bir verin gitmez. miui kuruluysa direk yükle ama. kamera gelir. istemessende Zarchiver uygulamasını play storeden indir. indirdiğin romun içinde System/app içinde camera apksınu çıkart. sonra root izni olan herhangi bir dosya yöneticisinden (örn es...
  10. monvance

Rom sonrası

ihtiyacın olanları yüklemek.yani bi ara lazım olur diye aylarca kullanmadığın uygulama olmamalı :cool:
  11. monvance

RE: bootanimation hatası yardım edebilir misiniz?
  12. monvance

[MOD]GidGat SystemUI

bravo ellerine sağlık. ben bi de şeyi fark etmiştim wifi kapalıyken wifi simgesinin sağ alt köşesinde hafif beyazlık vardı. dikkatli bakınca belli oluyor. düzenlemeye gerek kalmadı onu :)
  13. monvance

[6.0][06.11.15]General Mobile 4G ve Dual Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu

RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu root varsa titaniumbackup yoksa recovery moda girip(telefon kapalıyken güç ve ses açma tuşu na basılı tut) ses tuşlarıyla aşağışara doğru ilerle ve backup user data de. hafıza kartına yedeklemeni öneririm çünkü format...
  14. monvance

GM 4g telefona güncelleme geldi 6.0.guncelledikten sonra fmradio ve play store açtığında sürekli durduruldu diyor. Lütfen yardım  :what: ÇÖZÜMÜ:format atmak arkadaşlar. format atınca herşey düzeliyor.
  15. monvance

bozuk bir bootanimation yükledim. ve sonra bu forumda bulduğum android m bootanimation yükledim. fakat başka bir sorun çıkti ki animasyon bittiği zaman yeniden başlaması gerekirken siyah ekranda kalıyor. sonra telefon açılıyor. umarım derdimi anlatabilmişimdir. iyi geceler...  :) ÇÖZÜM:doğru...
  16. monvance

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

mesajı attıktan sonra fark ettim :ozilcez:
  17. monvance

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

hocam v14 sabırsızlıkla bekliyoruz :)
  18. monvance

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [GUNCELLEME][OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® creative hocam yani umut hocam systemuı bazen gidiyor. bildirim panelinden anlıyorum vs. ve bazen telefon duruyor 5-6 sn donup sonra devam ediyor. acaba gapps i ayrı kurduğumu için mi?  :what: [hr] bu arada hataları...
  19. monvance

Kitkat Root By Orochi™

orochi hocam sen olmasan biz napardık. iyiki varsın.