Arama sonuçlarınız

1. monvance

[STOCK] [CWM] 16GB Gm Discovery Kitkat Rom+Kitkat Güncelleme Dosyası

evet atabilirler.zaten daha çok customdan stock roma dönmek isteyenler için açtım
  2. monvance

[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

hocam galeriden video açarken bir sürü dalgalar gidip geliyor.videolar göZükmüyor
  3. monvance

hocam kamera seslerini nasıl kapatabiliriz. lütfen çözümü olduşunu söyleyin. bu arada kameranın ayarlarından olmadı.
  4. monvance

[GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez

bi efsane gördüm sanki :)
  5. monvance

hocam tüm miui uygulanalarını kaldırsak sorun olurmu. yada kaldırmamız gereke miui uygulaması varmı
  6. monvance

Android M v2

hocam tema ya tıklıyorum. uygulanıyorda kalıyor dönüyo dönüyo bitmiyo. acaba system) etc) theme) map properties i sildiğim için mi?
  7. monvance

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

RE: [GUNCELLEME][OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative® hocam v3 ne zaman gelir. bide geldiği zaman hızlı ayarlar felan pixel kalitesi artarmı. biraz ikonların kalitesi düşük geldi.
  8. monvance

e tab 4 stock rom atma sp flash tool[ÇÖZÜLDÜ]

arkadaşlar öncelikle konuyu açacak yer bulamadım onun için buraya açtım. şimdi sorun şu komşı çocuğu geldi tableti istedi anneside verde sussun dedi. her neyse bu veled virüs bulaştırmış. hayatım ilkdir böyle bişi görüyorum. kendi kendine sistem uygulamaları kuruyor kaldırınca tekrar yüklüyor...
  9. monvance

...ACİL YARDIM... Orjinal Recovery Yükleyemiyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz...

tamamen orjinalleştirmek için mi istiyorsun orj recovery i
  10. monvance

stock recoverye stock ROM yükleniyor.en azindan orj jellybean yada KitKat yuklerdin
  11. monvance

keşke bi bize sorsaydi yardımcı olurduk.bide bunlar aslında stock recoveryden yüklenir.çünkü orijinal OTA dan indirdiğim dosya.custom recoverydede denedim çalışıyor. bende anlamadım geçmiş olsun krdesim.ozur dilerim. :shy:
  12. monvance

sorun çıkmaz. fakat o yöntemi hiç denemedim.
  13. monvance

KitKat stock ROM hızlı ayar menüsü sorunu[ÇÖZÜLDÜ]

RE: KitKat stock ROM hızlı ayar menüsü sorunu cevaplariniz için teşekkürler.
  14. monvance

KitKat stock ROM hızlı ayar menüsü sorunu[ÇÖZÜLDÜ]

arkadaşlar stock KitKat ROM yukledim.arada bir dönüyorum.fakat şunu çözemedim hızlı ayar menüsü yada güç menüsü gravityboxdan değistiremiyorum. ama kullandığım bir çok custom romda değiştirilebiliyordu.nasıl bende custom romdakiler gibi degistirebilirim [hr] @"Creative®"  hocam rica etsem bi...
  15. monvance

Telpa Garantisi

büyük ihtimalle gönderirler bende vip servisle göndermiştir kargo gelir gelmez yapıp ayni gün kargoya verdiler.
  16. monvance

Marshmallow dan sonra HATA

format atmayla çözdüm o sorunu.işe yarauyacaktır fakat yedeklemeyi unutma
  17. monvance

GM 4g FM radio ve play store[ÇÖZÜLDÜ]

hee pardon hocam kbmayın. google play strorr hatasından bahsediyordum :) [hr] @"Rygebin" hocam LP dayken fm radyo hata veriyordu (şuanda kullanılamıyor diye) onu nasıl çözeriz.
  18. monvance

GM 4g FM radio ve play store[ÇÖZÜLDÜ]

reygebn hocam yanılıyorsunuz. format atınca düzeliyor. lp a dönmeye gerek yok. [hr] evet krdeşim fabrika ayarlarına dönüncede aynı işlemleri yapıuor zaten. sen ona tıklayınca o kendi kendine recoveryden formatlar zaten. kg