Arama sonuçlarınız

1. P

[ROM-LP] Amigo Os v3.0 By OROCHI

Sen beni yanlış anladın @"Orochi™" ben lolipop ta facebook nessenger oyun fln yukledim 1-2 gün kullandım sonra sarjda gitti.
  2. P

Ben bunu kurarken SP flastool da %90 da hata verdi. Telefon ilk açılmadı. Gionee yazısı geldi ama boot animation a gelmedi.sonra orijinal recoveryden bir yere tikladim sistem dosyalarını taradi 27 tane eksik dedi sonra teli açtım açıldı sorunsuz sadece DTS açıkken değişik sesler geliyordu. Sonra...
  3. P

Romu kurarken sp flshtool &90 oldu hata verdi ama telefon acildi.Sonra twrp kurup eki kurdum.İmei silindi.Mobileuncletools la attim.Simdi muzik calarda kulaklik takili iken dts acik iken ara sira tuhaf sesler geliyor nedeni bedir @"Orochi™"
  4. P

Driver nasıl yüklenecek @"Orochi™"
  5. P

General mobile kesin lollipop güncellemesi vereck mi @"Orochi™" ona gore bekleyelim
  6. P

Şu uygulamayı duzenleyebilir misiniz?

İnternetten discovery için music app buldum . Orijinal gionee nin . uygulamayı türkçeleştirip internetle alakalı şeyleri çıkarabilir misiniz Not:İmza kesinlikle degismemeli
  7. P

İlk önce İngilizcesini sonra bunu mu kuracaz ? %95 türkçe derken nereleri İngilizce ? Bilgi verin ilk ROM kurusum yardım edin [hr] GM güncelleme verir mi [hr] @"Orochi™"