Arama sonuçlarınız

1. V

[CWM-STOCK] GM Discovery 4-16GB v8174 Sürümü + FM Radyo Sorunu Çözümü [2016-04-16]

RE: GM DİSCOVERY v8174 SÜRÜMÜ+FM RADİO SORUNU ÇÖZÜMÜ-2016-04-03 hocam romu yükledim derleme numarası 8095 yazıyor 8174 olması gerekmiyormu? ayrıca rom rootlumu?
  2. V

Arkadaşlar Acil Yardım ! imei Silindi ..ÇÖZÜLDÜ

arkadaşlar bi sorum olacak bu birisine özel mesaj yolladığımızda o kişiye mesaj ulaşmıyormu ? yoksa cevap vermiyorlarmı bi anlamış değilim bi kaç konu açan arkadaşa bişeyler sordum ama ne hikmetse online gözükenden de gözükmeyenden de cevap alamadım?
  3. V

makro modu olan kamera

arkadaşlar macro modu olan ve sizinde beğendiğiniz bir kamera programı (apk) sı istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden saolun kullanmakta olduğum rom miui 7 telefonum gmd 1 16 gb lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
  4. V

[port+4.4.2]Cool ui 6.0 for Discovery

emeğine sağlık kardeşim çok güzel bi room gereksiz herşeyden arınmış türkçe sürümünü 4 gözle bekliyorum arkadaşlar deyinmiş google play oturum açma da sorun yaşıyorum onun haricinde daha denemedeyim ve şu bildirim çubuğunun altta olması on numara olmuş emeğine sağlık...
  5. V

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

RE: [PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 03.01.2016 teşekkürler...
  6. V

[PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 07.01.2016

RE: [PORT-EDİT[4gb-16gb] ColorOS 2.1.3İ (4.4.4) Final Güncelleme 03.01.2016 teşekkürler :goodbye:
  7. V

System/Etc/Theme Klasöründe map.properties dosyasi?

Arkadaşlar bu dosyayı silmek isterken yanlışlıkla yanındaki tema apk olanı sildim sistem kit-kat rica etsem verebilen olurmu saygılar teşekkürler...
  8. V

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

benden başka galari durdu hatası alan varmı acaba?
  9. V

[PORT][HTC D826W][16 GB] BY ALEX JAGA

arkadaşlar romu kuramadım twrp kullanıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
  10. V

[4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.1.2-O for GM Discovery (GÜNCELLENDİ)

RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd Peki ya sizin tavsiye edebileceğiniz temiz hafif gereksiz uygulamalardan arınmış jelibon ve kitkattan birazdaha değişik bi rom varmı şimdiden teşekkürler...
  11. V

RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd Zaten uygulama japonca ve ingilizce türkçe dil mevcut değil her iki dilde de denedim ama bağlanmadı bi o mod dediğin i yapmadım neyse umarım türkçe ye çevrilir rom ve o sorun da düzelir o zaman lokum gibi kullanırım...
  12. V

RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd ne hikmetse o dediğini kurdum çalışmadı yenidene kurmayı denedim gene aynı sorun...!!!
  13. V

RE: [4.4.2][PORT][YUNOS][EN] v3.0.2-R By asderdd rom için teşekkürler ama wlan a bağlanamıyorum  wlan açık ağı görüyor bağlanması için tıklayınca hata veriyor...
  14. V

[RECOVERY]Discovery için Tüm Recoveryler

bu durumda siz diyorsunuz ki o yes-disable recovery flash seçeneğine tıklamalısın? mı yani ( çok oluyorsam çok ama çok özür dilerim yanlış hamle yapıp dara ve zora düşmek istemediğinden anayışınız için çok teşekkürler...)
  15. V

[RECOVERY]Discovery için Tüm Recoveryler

öncelikle konu için teşekkür ederim s3 telefonumda bir kaç kez rom atmıştım ama gmd telefonumda ilk kez deniyorum sp flash ile CWM_Recovery-6.0.2.8 kurdum açtım gayet güzel kısa sürede kuruldu ve bacup yedek aldım geri geldim rebot system now dedim direk yeniden başlatması gerkmiyormuydu bunda...
  16. V

[Anlatım] SpFlashTool ile recovery.img Yükleme

teşekkürler dns sorunumu çözemedi ama psiphonla çözdüm çok saolun...
  17. V

[Anlatım] SpFlashTool ile recovery.img Yükleme

resimler görünmüyor?