Arama sonuçlarınız

1. V

[HDC][4.4.2][PORT]Samsung Galaxy Note 5 Rom By Frozen

Link.TL - kısalt, paylaş ve kazan! bu çalışmıyor mu
  2. V

Miui custom rom'da Wifi ve Bluetooth hatası.

başıma gelmedi ama garip bi durum yedek falan aldıysan geri dönmeyi denesen diyeceğim ama sen bak bakalım ilerde belki bizede lazım olabilir kolay gelsin geçmiş olsun...
  3. V

[GLOBAL-STABLE]MİUİ V8.2.3.0 KHDCNDL for GM Discovery

mi mesajı aktif ederken kısa mesaj ücreti gider onun dışında gitmiyor genelde kullanıcılar aktif etmez girişte de e posta ile giriş yaparsın...
  4. V

[DEV-MIUI-V9.3]MIUI 9 8.1.2 For GM Discovery

titanium bacup ile yedekle böylelikle sil yeniden kur vs. sorunun kalmaz çalışan başka bi sürümde dediklerimi yap yeniden şifre olayı çekmezsin...
  5. V

YUSUF arkadaşım seni sorma şeklinden dolayı tebrik ediyorum bize de örnek olur umarım birisinin yapmamayı düşündüğü bir şeyi bile yaptırabilirsin, nezaket muazzam bi meziyettir...
  6. V

MİUİ Rom Sorunu

yeni rom kurar gibi wipe ları cacleri yaparak kur
  7. V

Miui ye giriş yapınca hata oluyor ben giriş yapmıyorum galari de sıkıntı yok...
  8. V

[GLOBAL-STABLE]MİUİ V8.2.3.0 KHDCNDL for GM Discovery

Kardeşim geliyor sadece ayarlardan açılır pencere iznini ver...
  9. V

evet denememiştim, denedim ve çalışıyor sorun yok s820 yazıyor...
  10. V

pc ye bağlayınca telefon üzerinden mtb yi seçersen pc ye bağlandığını görebilirsin...
  11. V

MIUI Search Fix.zip Bunu yükle çalışır...
  12. V

selamın aleyküm onur hocam yada bilen birisi xmıuı ayarlarını nasıl yaparsam performanslı ve iyi kullanışlı bi ayar elde edebilirim? Emeginize sağlık bekliyoruz hocam
  13. V

Emeğine sağlık kardeşim...
  14. V

miui romlar olmasa romu yapan üstadlar olmasa offf offf ;)

miui romlar olmasa romu yapan üstadlar olmasa offf offf ;)
  15. V

MIUI 8 Gereksiz Uygulama Kaldırıcı [v2]

denedim kardeşim hiç bişey olmadı sanırım uyumluluk sorunu var twrp den girip instal dedim çok az bi süre sonra twrp yi yeniden başlatıp ilk açılış yerinde kalıyor cevap içinde teşekkür ederim...
  16. V

MIUI 8 Gereksiz Uygulama Kaldırıcı [v2]

bu yöntemin gm disco için hazırlanan miui romlarda da tadbik edebilmek mümkünmü aca böyle bir şans varmı?
  17. V

onur hocam whatshapp video göndermeme sorunu düzeldimi aca sırf bu yüzden gm nin kendi romuna dönmek durumunda kalmıştım?
  18. V

Onur hocam galeri durduruldu hatası alıyorum miui galaeri senk de sonra oldu?
  19. V

Onur hocam search sizde hata veriyor mu acaba fix yüklediğim hâlde açılıyor ardı sıra kapanıyor