Arama sonuçlarınız

1. T

[4.4.2]-[CUSTOM STOCK ROM]-[STABLE] E-Tab 5 Prepared Lite Rom

Teşekkür ederim fakat dahan önceki konumda dr techno konu hakkında böyle bir şey dememişti ordada hem reklamli hem reklamsiz link koymustum ve destek olmak isteyenler için koydum yani hem reklamsiz hem reklamli bunun bi sakıncasının olması garip
  2. T

[4.4.2]-[CUSTOM STOCK ROM]-[STABLE] E-Tab 5 Prepared Lite Rom

E-Tab 5 Prepared Lite Rom By Teals53 ---------------------------------------------------- Genso Arkadaşımızın Yaptığı Romun Üstünde Ufak Oynamalar Yapıp Bir Nevi Yükle Kullan Haline Getirdim Kurulumdan Sonra Yapılan İnce Ayarları Yaptım Bulduğum Sorunları Hallettim Rootladım Ve Uygulamaları...
  3. T

Merhaba

Merhaba
  4. T

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Cvp: [4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I) Stock Romu Güncelleme Şansın Varmıdır ?
  5. T

[CUSTOM ROM]E-Tab 5 Lite Stock Rom 1.0.2.5 (164 mb)

Dostum Sistemden Kaldırdığın Applara Birdaha Göz Gezdirirmisin Sertifika Yükleyici Batarya Isındımı Uyarı Veren Vb Gibi Bazı Gerekli Apkları Silmişsin ?
  6. T

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

Twrpde Bug Var Temizleden Gelişmişe Giriyorum Evet Yazma Kısmında Sadece Yes Yazılabiliyor Evet Yazılamıyor Bide Eskiden Sisteminiz Rootlansınmı Diye Sorardı Şimdi Sormuyor Ve Yeni Yükleyicide Pmt Changed Hatası Alıyordum Eski Yükleyiciye İmg Değiştirip Flaşladım Bi Yardım Edermisiniz ?
  7. T

[4.4.2][FLASH TOOL] ETAB 5 Stock Rom (ETAB5-01.03.09S.I)

Dostum Temizliğe Girince Verileri Temizle Kısmında Evet Yazma Yerinde Evet Yazılamıyor Sadece E-Y-S Harflerine Basılabiliyor Ve 3 Harf Yazılabiliyor Bunu Fixleyebilirmisiniz Ayrıca Tabletiniz Rootlansınmı Diye Sormuyor Bunu Sağlayabilirmisiniz Eskiden Sorardı :) [hr] Ve Yeni Yükleyicide PMT...
  8. T

twrp 3.0.0

var ama adb slideboard hatalıydı
  9. T

[Rehber - Güncellendi]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

Reyiz TWRP 3.0 Geldi Paketi Güncelleyebilirmisin ?
  10. T

[REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA

Cvp: RE: [REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA Hobaa nasıl ya bidaha atayim
  11. T

Cvp: RE: [REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA Dostum iyi hoşta kaç hafta geçti yaw kaç dakkanı alıyorki ?
  12. T

@"Asderdd"  At Şu Macları Artık !!
  13. T

@"Asderdd" Dostum Macları Ne Zaman Atacaksın
  14. T

etab 5 settings

Wut ?
  15. T

E-tab 5 serial düzelttim ama

her rom atışınızda mac adresleridedeğşiir orjinal mac adreslerinizin doğru olduğuna emin olun eğer bilmiyorsanız asderdde serinizi atın size macalrı verecektir veya afake mail ile telpadaki kaydınızı sildirebilirsiniz :)
  16. T

E tab 5 custom logolar

Güzel :)