Arama sonuçlarınız

1. T

[EDL][OFFICIAL STOCK ROM]ZTE AXON 7 OREO B20

Not: Cihazınıza Global, Çin yada ABD istediğiniz sürüm stock romu yükleyebilirsiniz. Ancak indirdiğiniz rom klasörü içerisindeki "NON-HLOS.bin" isimli modem dosyasını değiştirmelisiniz. Örneğin A2017(çin) cihazı kullanıp A2017G(global) sürüm stock rom yüklemek istiyorsanız "NON-HLOS.bin"...
  2. T

[8.0][B01][A2017G/U/CN] ZTE Axon 7 Oreo Closed Beta ROM

Merhaba Öğrenmek istediğim birkaç şey var. Anladığım kadarıyla official update gelmeyecek axon 7 için.Custom 8.0 i yüklemek çok zor ve çetrefilli bir işlem midir? Bunu bana adım adım anlatacak ve ulaşabileceğim türkçe bir kılavuz var mıdır? 8.0 custom rom' unda aptx hd desteği var mıdır...
  3. T

SD Karta Taşıyamama Problemi

Merhaba Ben telefonumdaki hiç bir uygulamayı sd karta taşıyamıyorum.7.1.1 Nougat sürümündeyim (ZTE Axon 7).Gelişmiş Ayarlar/Depolama/SD Kart içerisine girdiğimde de sağ üst köşede bulunması gereken 3 noktalı açılır menü bende yok ve bu sebeple SD kartı dahili olarak da biçimlendiremiyorum...
  4. T

ZTE Axon 7 Nougat 7.0 Güncelleme Kurulumu

Telefonu ilk aldigimda 6.0 marshmallow yuklu olarak geldi.Direkt 7.0 nougati yukleyerek guncelleyebilir miyim yoksa 6.0 ile 7.0 arasinda yapmam gereken bir guncelleme daha var mi?