Arama sonuçlarınız

1. O

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K) Stock Rom 'fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. komut verme kısmında böyle bir hata veriyor sizce nerede yanlış yapıyorum?
  2. O

[6.0/6.0.1]General Mobile 4G Marshmallow Xposed v78

RE: [6.0]General Mobile 4G Marshmallow Xposed v78 6.0.1 çalışıyor mu acaba?
  3. O

[ROOT]Fastboot ile Kalıcı Recovery ve CyanogenOS Root

RE: [ROOT][UPDATE]Fastboot ile Kalıcı Recovery ve CyanogenOS Root Root işlemini PhilZ Recovery ile hallettim recovery kalıcı olmadı ancak işimi gördü sonuçta.
  4. O

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2 Çıktı] [5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Stock Rom (CyanogenOS) Neutron müzik çalar Poweramp' den daha güzel bence arayüzü berbat açıkcası ancak performansı gayet iyi.
  5. O

RE: [ROOT][UPDATE]Fastboot ile Kalıcı Recovery ve CyanogenOS Root Zipden recoverynin sadece Img dosyasını alıp ADB nin kurulu olduğu yere attım. fastboot -i 0x2970 flash recovery twrp-2.8.7.0-seed.img bu komutu veriyorum usb yi ve bataryayı çıkarıp recovery başlattığımda açılıyor orrada fix ve...
  6. O

RE: [ROOT][UPDATE]Fastboot ile Kalıcı Recovery ve CyanogenOS Root Recovery'i kalıcı yapamıyorum ayrıca root u da yükleyemiyorum. ''Fastboot oem unlock-go'' komutunu verdim. Tüm kodları kopyala yapıştırla yazıyorum yani doğru yazdığımdan eminim ama garip bir şekilde ilk açıp kapamada recovery...