Arama sonuçlarınız

1. M

Acil yardım

arkadaşlar bildirim panelinde fake seçenekler var onlara özellik naısl atabilirim ve ya onları naısl kaldırabilirim layout'danmı ?
  2. M

[UPDATE]MixedUP Rom v1.1 by Incredible™

aa :d:d: hocam nasıl oluyor ya o anlamadım :d
  3. M

yok hocam ben o bildirim paneli çok hoşuma gitti koydum kafama ya :d senmi yaptın 0 dan ? bide o lockscreen olayı cok iyi kaydırma efektleri felan. keyguard'damı iş bitiyo ? :D
  4. M

of ya system ui güzel bide lock screen i çok beğendim ama diger grafikleri pek benlik degil ben daha cok samsung calısıyorum romu alsam kendi romuma eklesem olurmu ? kendi romumu paylasmıcam yani caldı felan muhabbeti olmasın ?
  5. M

yokmu bi yolu hocam :D
  6. M

hocam tek ui atabilirmisiniz efsane olmuş :d
  7. M

GM Discovery Türkçeleştirme

hata yok hocam romun frameworkunu ekledim apk tooldan system ui turkcelestiricem paket acarken success =1 yazıyor digerine 0 diyor paketi acıp türkcelestirdigimde ise geri kapatıp systeme atıp izinlerini yapıyorum system ui durduruldu hatası alıyorum
  8. M

GM Discovery Türkçeleştirme

Bi sistem yükledim s6 sistemi fakat bazı yerleri ingiliççe ben bunlar türkçeleştirmek istedim felan açtım apktool la framework ekledim herşey tamam fakat açarken Bi hata veriyor ama apk yıda açıyor geri paketlemiyor başka systemui deniyorum bu seferde attımmı çalışmıyor. yardım lütfen.