Arama sonuçlarınız

1. berkezzzzz

GMD1 Kitkat Son Sürüm Yardım

Cvp: RE: GMD1 Kitkat Son Sürüm Yardım Abi installiation aborted yaziyor
  2. berkezzzzz

Sunucu ile güvenilir bağlantı

Bende aynı hatayı tarih yanlışken veriyor tarihi ve saati otomatik düzelti seçince düzeliyor.Sertifika ile ilgili birşey sanırım.
  3. berkezzzzz

Peki en yenisi mi [hr] Birde Cwm 6.0.2 şatmı [hr] En yenisi mi
  4. berkezzzzz

Gm Discovery İçin kitkat ın son sürümünün Eksiksiz halı varmı. Not:Siteden birkaç tane denedim.Ya son sürüm değil yada dosya yöneticisi kamera falan eksik. Bir tane bulmuştum onuda yüklerken aborted yazdı. USB GİRİŞİM BOZUK ÇALIŞMIYO ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER TURKDEVS AİLESİ
  5. berkezzzzz

Galeri silindi

Google playden öpen camera ve asus galeri indir kullan.
  6. berkezzzzz

GM Discovery Android 4.4.4 Yardım

Cvp: RE: GM Discovery Android 4.4.4 Yardım İnternette birkaç sitede gördüm güvenemedim. Şimdi attığınız romu yüklüyorum. Teşekkürler
  7. berkezzzzz

Cvp: GM Discovery Android 4.4.4 Yardım STOCK lazım yinede teşekkürler.
  8. berkezzzzz

GM Discovery 4gb lık versiyonu kullanıyorum partition var.Android 4.4.4 4.4.2 değil. 4.4.4. CWM den yüklenen sürüm varsa link atar mısınız. Başka sitelerde gördüm ama güvenip indiremedim . Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  9. berkezzzzz

Discovery (4.2.1) Sürekli çıkan Uygulama hatası ve Rom Yükleyememe Sorunu

KOMUT YOK HATASI VARKEN GÜÇ TUŞUNA BASINCA STOC RECOVERYE GİRİYOR
  10. berkezzzzz

imei silindi

YEDEK ALDIYSAN YÜKLE
  11. berkezzzzz

Gm Discovery Lolipop

İnternetten işlemcinin in sitesine baktim android 5i destekliyor sizce lolipop gmd için çıkarmı. Yada forumda böyle birşey yapabilecek olan varmı.
  12. berkezzzzz

Periscope Sorunu

Rom jelly bean ise yüklenmez . Kitkat şart.bende de boyle olmustu stock jb uyumsuz diyodu .apk indirince açılmıyordu.stock Kitkat yükledim açıldı.Sonra kitkat rom yukledigimde yine calışmaya devam etti. Kitkat kur.
  13. berkezzzzz

SD KART SORUNU

Cvp: RE: SD KART SORUNU İntenet Cafelere bak yada bilgisayarında sanal bilgisayar oluşturup yapmayı dene
  14. berkezzzzz

SD KART SORUNU

Mac veya linux işletim sistemi kullanan bir bilgisayarda formatlamayı dene
  15. berkezzzzz

Google play ülke değiştirme

Linkteki programı indirin ve talimatları uygulayın. Link= https://yadi.sk/d/3YHyLoHarZhtD Adımlar= Uygulamayı yükledikten sonra açın, ve üst menüdeki 3 seçenekten biri olan “Settings list” i seçin. Burada farklı ülkelerin operatör listelerini göreceksiniz. İsimlerin başında ise ülke kodları...
  16. berkezzzzz

ben general mobile discovery 1 e TWRP recovery atmıyorum yardım

Bu konuya bak seninki muhtemelen son parti bir cihaz bu cihazlara biraz zor ama benim dedigim yontemle kolay. http://forum.turkdevs.com/konu-gmd1-recovery-si-acilmayanlara-cozum.html
  17. berkezzzzz

virus bulaşt

Cihazı güvenli modda açmayı dene uygulamalar kolayca kaldırılır. Güvenli Mod= Cihazın açılırken sürekli menü (açik programları görme) tuşuna bas.
  18. berkezzzzz

Uygulamayı Sürekli Çalıştırmak

Buyur link = https://yadi.sk/d/PNl4d0NjrZLje Programı indir istediğin uygulamaları seç . Not= Dikkat et bazı sistem uygulamalarının başlangıçta sürekli çalışmasını durdurursan cihaz hatalı davranabilir.
  19. berkezzzzz

Pil Tasarrufu Yardım

Denedim ve karar verdim ençok THEMED AOSP gidiyor maraza ya çok teşekkürler. [hr] Romu kurdum ve 30 dakikadir sadece 41den 38e düştü.Normalde internette 30dakikada yaklaşıkbi %10 gidiyodu. Nott=Parlaklik 0 sadece wifi açık
  20. berkezzzzz

Pil Tasarrufu Yardım

Cvp: RE: Pil Tasarrufu Yardım Hmm poerbank var ama şarj girişim bozuk 50tl kaziktan biktim o yüzden bende iki batarya +akrep aldım.yinede sagolun