Arama sonuçlarınız

1. C

[5.11.12]MIUI v7 For GM Discovery by Incredible™

Bu ters hafıza sorununu halletme şansımız varmı
  2. C

Hallettim hocam araçlarda izinlerde kişileri okuma kapalıymış daha dikkatli bakmak lazımmış bu arada eline sağlık güzel bi çalışma olmuş teşekkürler :)
  3. C

Sync açık 230 kişilik rehberim var hiç birini görmüyor hocam
  4. C

Hocam whatsappdaki kişiler gözükmüyor nasıl hallederiz.
  5. C

[TR][v5.10.15]MIUI V7 By Wes GM Discovery

Nasıl yapicaz guncellemeyi
  6. C

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

wifiye baglanmıyor ip adresi alıyor ama girmiyor sebebi ne olabilir
  7. C

Xperia Z1 rom

meraba arkadaşlar forumda göremedim z1 için rom acaba z1 için yapılmıs rom varmı önceki cihazım discovery 1 di çok rom yükleniyordu ama çok sorunlu bi cihaz sonunda kurtulmayı basarıp z1e döndüm acaba z1 için rom varmıdır özellikle miui rom varmıdır çok merak ediyorum beni bilgilendirseniz...
  8. C

discovery recovery update sonrası açılmıyor

cihaz recovery moduna girmeye çalışıyor o yüzden halen açamadım sarj soketini yaptırmakl istedim beni dolandırmaya kalktı telefoncu usb veri yolunu çekersem 60 lira olur masrafı dedi insanlar ögrencilere yapmayın bari bilmesek vallahi kitleyecekler
  9. C

kaardeşim bunu bizde biliyoruz başlangıç ekranında recovery modu açmaya çalışıyor açamayınca yeniden başlatıp duruyor
  10. C

çalışmıyor twrp sarj soketi 3 defa takıldı geri bozuldu
  11. C

meraba arkadaşlar çok ciddi bi sorun var bendeki cihazla ilgili başlıkta belirttigim gibi twrp sürümünü güncellerken recovery çöktü imei felan kayboldu bi kaç defa açıldı kapandı şimdi hiç açılmıyor miui v6 rom yüklü şarj söketi yok 2 batarya ile kullanılıyor ne yapabilirim bi yardım...
  12. C

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Aynen kardeşim kurcaladikca dahada çözdüm damga vurucak bir rom hata yok kusur yok dahada olamaz
  13. C

RE: [5.8.6][GÜNCELLEME] MIUI V6 By SmiLeToLiFe & Wes Sitedeki tüm romlari 1 er hafta denedim ama bu sanirim finalim olacak mükemmel bi ROM iostan özellikli diyebilirim emeği geçenlerin eline sağlık iyi forumlar.
  14. C

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Tarayıcıdan ve youtube'dan video izlerken kendi oynatıcısını kullanıyor ben mx playerden izlerdim önceden bunun çözümü varmıdır
  15. C

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Kardesim gerçekten eline sağlık mükemmel olmuş tebrik ederim