Arama sonuçlarınız

1. umeyir1090

Tabletin ekran kilidini unuttum

Cvp: Tabletin ekran kilidini unuttum tabletin şifresini 5 kere yanlış girdikten sonra 30 saniye beklersin daha sonra sağ alt taraftan şifreyi unuttum seçeneğine basarak gmail hesabın ile şifreni sıflayabilirsin birde internette biraz araştırma yaparak bu siteye ulaştım bir göz at istersen...
  2. umeyir1090

Wi-Fi Hotspot Ayarları

Tabletin ana ekranına gel ve duvar kağıdına basılı tut açılan menüde Widgetler seçeneğine bas ve ordan ayarlar kısayolunu ana ekrana sürükle. Daha sonra açılan menüden Tethering ve taşınabilir hotspot seçeneğine bas ve artık ana ekranına Tethering ve taşınabilir hotspot adında bir uygulamanın...
  3. umeyir1090

TWRP Rootu Yardımı

Cvp: RE: TWRP Rootu Yardımı bana twrp den değil sp flash tool dan attığını söyledi :goodbye:
  4. umeyir1090

etab 5 kurumsal yazılım sonradan atılamiyormu

Cvp: etab 5 kurumsal yazılım sonradan atılamiyormu Eğer Cracked MDM yüklersen format atmadan kurumsal cihaz yöneticisini yükleyebilirsin hem de aktif edilebilir şekilde. Cracked MDM yi BURDAN indirebilirsin. Cracked MDM linki Çoklu Kullanıcı Modu konusundan alıntıdır. @"azad" a burdan tekrar...
  5. umeyir1090

TWRP Rootu Yardımı

Cvp: RE: TWRP Rootu Yardımı eğer rootlu iken stock rom atarsak tablet sürekli olarak açılıyor ve kapanıyor bir arkadaş yapmıştı
  6. umeyir1090

TWRP Rootu Yardımı

Cvp: TWRP Rootu Yardımı Tekrar Teşekkür Ederim Çoklu Kullanıcı Modunu Ben Yaptım Ancak Google Play ı Felan Gizleyemiyorum O Gizleme Programları İşe Yaramadı
  7. umeyir1090

Vsınıf Yardım!

Cvp: RE: Vsınıf Yardım! Sağolasın
  8. umeyir1090

TWRP Rootu Yardımı

Arkadaşlar tabletime TWRP üzerinden root atmayı düşünüyorum ancak cihazlara root atınca geri dönüş olmuyormuş ben bu tablete TWRP üzerinden root atarsam geri çevirebilirmiyim? eğer çevirebilirsem nasıl çeviririm? Yardım edin Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler
  9. umeyir1090

Vsınıf Yardım!

Vsınıf öğretmen tabletimin rootlu veya romlu olduğunu görebilirmi? Yani hocaların tableti ile bağlantı kurursam hocalar Vsınıf öğretmen ile benim tabletimin rootlu veya romlu olduğunu görebilirmi?
  10. umeyir1090

[REHBER] ETAB5 SERİ NO|BT MAC|WIFI MAC YAZMA

tabletimi aktifleştirmeye çalışırken hata alıyorum lütfen yardım edin!!!!!!!!!!!!!!
  11. umeyir1090

Kurumsal Cihaz Yöneticisi Apk

Hala bulamadım yardım eden yokmu !!!
  12. umeyir1090

Cvp: RE: Kurumsal Cihaz Yöneticisi Apk Apk yı yapılandıracam deneme yanılma yöntemi ile felan başarırsam kurumsal cihaz yöneticisi uygulamaları kaldırmıyacak ve tabletin yazılımı değiştiğinde meb'e bildirim yollamıycak.
  13. umeyir1090

Kurumsal Cihaz Yöneticisinin Apk'sini nasıl bulabilirim?
  14. umeyir1090

Cracklı Kurumsal Cihaz Yöneticisi

Cvp: RE: Cracklı Kurumsal Cihaz Yöneticisi yanlış anlama hocada rom atmadan yana, bana yalan söylemez :)
  15. umeyir1090

Seri Numarası

Etab 5 deki seri numarasını değiştirirsek tableti rootladığınızdan mebin haberi olmuyormu?
  16. umeyir1090

Cvp: RE: Cracklı Kurumsal Cihaz Yöneticisi Sağol Kardeşim Yardımların İçin Çok Teşekkür Ederim Dediklerini Deniycem.
  17. umeyir1090

Cvp: RE: Cracklı Kurumsal Cihaz Yöneticisi Kardeşim Emin Misin Bak İşin İçinde Disiplin Var Sonra Ceza Yerim, Bende Kurumsal Cihaz Yöneticisi Yok Ama Eba Market, Eba Kitaplık Felan Var. Eğer Eminsen Kaldırmam Gereken Uygulamaların Listesini Yaparmısın?
  18. umeyir1090

Cvp: RE: Cracklı Kurumsal Cihaz Yöneticisi Bana Kurumsal Cihaz Yöneticisinin Bildirim Göndermemesi İçin Lucky Patcher Adlı Programı Nasıl Kullanacağımı Söyleyebilirmisin? Tek İsteğim Rom Attığımı Anlamamaları İçindeki Bilgiler Silinirse Silinsin Buna Değer.
  19. umeyir1090

Cvp: RE: Cracklı Kurumsal Cihaz Yöneticisi Evet hocada aynısını söyledi ancak dediğin programla nasıl yapacağıma dair bir fikrim yok. Eğer dediğin şeyi yaparsam sisteme bildirim gitmeyecekmi?
  20. umeyir1090

Merhaba Arkadaşlar, Ben tabletime rom attım ardından sisteme rom attığıma dair bildirim gitti. Bilgisayar hocasına sordum tablete rom attığımda sisteme mesaj gitmeyecek bişey yapabilirmiyim diye, oda bana kurumsal cihaz yöneticisi kalkdığı an yada bir uygulama vb. şeyler yüklendiği zaman...