Arama sonuçlarınız

1. ByKaraca

Müzik Paylaşım Konusu

RE: Müzük Paylaşım Konusu Bu Ara cok dinledigim calismaları sizlerle paylasmaktan mutluluk duyarim Klingande - Jubel (Official Video HD): http://youtu.be/b6vSf0cA9qY Victoria Kern & Menno - Weekend (Official Video H…: http://youtu.be/_SBri8uKCGw MAGIC! - Rude (Zedd Remix)...
  2. ByKaraca

Kitkat Dosya Yoneticisi

Arkadaslar suan Legend v11 deyim Amaze dosya yoneticisinden memnun degilim kitkatdaki dosya yoneticisini verebilirmisiniz ( eski forumda birisi cwm den flashlanabilir olarak vermisti )
  3. ByKaraca

Telpa 60 dk da Teknik Servis Hizmeti

3 defa gittim en fazla 40 dakika da isimi hallettim hızlılar ancak dokunmatik sapmasina bir turlu cozum bulamiyorlar
  4. ByKaraca

[4.4.2][ART]* Htc Desire 816G Dr.Razor™ *

Hocam fix icin beklemedeyiz
  5. ByKaraca

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

Hocam rom akici ancak sarj akıp gidiyor
  6. ByKaraca

Floating Toucher v2.9

1 seneye yakindir vazgecmedigim uygulama gercekten cok basarili
  7. ByKaraca

Hocam romda sanal tuslari kapatabilirmiyiz
  8. ByKaraca

Hocam ne desek az kalır emeğinize elinize yüreğinize sağlık beklediğim romdu
  9. ByKaraca

Telefon Tavsiyesi (Please!)

LG G2 de cidden Isınma sorunu var o yazdigin oyunları 10 dakika oynadiktan sonra elin terler bırakirsin benim tavsiyem Android L ile daha da cazip gelen Nexus 5 e yönelmen
  10. ByKaraca

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2][ROM] *** Xperia™ Z3 v2.0 Dr.Razor™ *** Tek kelimeyle harika bir rom sarj suresi beni tatmin etmedigi icin uzulerek degistim onun disinda kusursuz diyebilirim
  11. ByKaraca

[PORT] PureXperia Z3 v4.8.5

Hemen deneyelim
  12. ByKaraca

[PORT][4.12.17] MiUi ROM by SmiLeToLiFe

hocam rom akıyor ancak gapps flashladım google play geldı ancak.uygulama.ındıremıyorum google.klavye yok heralde gapps ın.ıcınde.gelmedı cunku
  13. ByKaraca

Forum Tanışma Konusu

Adım İlker Karaca 18 yaşındayım İstanbulda oturuyorum Universiteye hazırlanıyorum . Mobil teknoloji tutkunuyum hali suan 4 gb discovery ve LG L90 kullanıyorum cıktiginda M9 insallah
  14. ByKaraca

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Hocam bu 2. Mesajım şu ana kadar kullandigim stabilitesi gkrselligi en en iyi rom siz yenisini yapana kadar degismeyecegim emeginize yureginize saglik
  15. ByKaraca

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate Ellerinize saglik hocam
  16. ByKaraca

[4.4.2][ART] ***Lite-Kat V3 JetKat Dr.Razor™***

RE: [4.4.2][GÜNCELLEME] ***LITE-KAT V2 (JET-KAT) By Dr.Razor™*** Hala kullaniyorum cok iyi bir rom elleriniz dert gormesin yureginize saglim