Arama sonuçlarınız

1. JeriOfire

[Çözüldü] Stock Romdan Sonra Telefon Açılmıyor

RE: Stock Romdan Sonra Telefon Açılmıyor 6.0.1 yapsam ?
  2. JeriOfire

RE: Stock Romdan Sonra Telefon Açılmıyor Deniyorum. Geri Dönücem. [hr] ya ben kurucaktım da fastboot boot bide recovery in ismi yazılıyormuş galiba ben bunu o komut dizisine yazarken hata yapıyorum olmuyor nasıl yapıcam ?
  3. JeriOfire

Geçende Cm 13 Yüklemiştim Çok kasmaya başladığı için geri Stock Roma Dönmek İstedim 5.1.1 GM 4G DUAL STOCK ROMU na Orda talimatların hepsini düzgün yaptım driverları kurdum Yükledim Sonra General mobile yazdı sonra O androidin iç içe geçen halkalar animasyonu geldi sonra Uygulamalar optimize...
  4. JeriOfire

Discovery Air HTC D826 ROM

Cm 12 ?
  5. JeriOfire

Samsung Galaxy S6 Rom for GM Discovery Air

çok saolun yanlış kurmuşum da şimdi sorun yok xperia rom da bekliyoruz teşekkürler
  6. JeriOfire

Discovery Air HTC D826 ROM

Cm12 ne zaman gelir ?
  7. JeriOfire

MİUİ V7 [5.5.29] Discovery air

Allahına kurban İyi ki Varsiniz Bi Xperia Rom bekliyoruz
  8. JeriOfire

Yav bir turlu Kuramadim Boot Yerinde kalıyor 10 15 dk Bekledim tepki Yok [hr] Kardeş bu Nasil Rom Ne Google A Baglaniyor Google Playe Giriliyor Ne Apk Birsey Yukleniyor ? Mal Gibi Kaldim Ortada ?
  9. JeriOfire

Teşekkür ederim Romların Devamını Dilerim Mesela Bir Miui V7 veya color OS gibi Veya Xperia ROM gibi ?
  10. JeriOfire

Legend Rom For Discovery Air By Darkqnez

Eline Sağlık Reis Peki Ben Bundan Geri Discovery Air Türkiye Romuna Nasıl Geçicem