Arama sonuçlarınız

1. C

ANDROIT APK EDİTLEME SORUNU

Arkadaslar 2 saaten fazla ugrasıyorum bi turlı yapamadım bazı androıd apk dosyalarını duzenleyıp turkcelestırmek veya ısım degıstırmek isityorum . Nasıl apk dosyasını duzenlerım ?? yardımcı olurmusnuz ? NOT: Play store den apk editor denedım olmadı yapılan degısıklerı kayıt edemıyorumm..
  2. C

E TAP5 GENERAL MOBIL LOGOSUNDA KALDI

Arkadaslar daha once bir kac tablete rom  atmıstım bısey olmamıstı. Şimdı gene baska bı tablete önce flastol ıle ebasız actım sonra kapatıp TWRP den baska rom atacaktım kapatım actıgımda tablet GENERAL MOBIL logosunda kaldı  .Acilll yardımmmm
  3. C

GMD 2 Mini uygulamalara bildirim erişimi izni verme

Bu ne ise yariyo ki ? Bnde de gmd 2 mini var faydali birşey ise bn de yapayim
  4. C

Shake Clear LP DOOGEE VOYAGER Romlar için

Gmd 2 mini stock KitKat için yok mi??
  5. C

[GMD2MİNİ]Temalar

Peki pil simgesi degistrmke için n gibi çözüm bulabilirz
  6. C

GENERAL MOBİL 2MİNİ SARJ SİMGESİ DEGİSTİRME..

Abim telefon rotlu ve stock ROM yüklü.ama ben launcher ile değil varsa recovry yada flaş tool ile olmasini istiyorum.pil simgesi için var mi bi fikrin??launcher disinda
  7. C

[GMD2MİNİ]Temalar

Cok saolun arkadaslar.Lütfen geçiş efekli ve şarj simgesi değiştirme gibi temalr da bulun☺☺
  8. C

GENERAL MOBİL 2MİNİ SARJ SİMGESİ DEGİSTİRME..

Arkadaslar arastirdim bulamadim.General mobil 2 mini KitKat romlu telefon için farklı tama geçiş efektleri,şarj simgesi değiştirme gibi özellikler istiyorum.play  stordaki leanguner programları ve başka ROM atma  dişinda başka yöntem var mi ?? En çök şarj simgesini değiştirmek ve geçiş...
  9. C

[ROM-LP-PORT] STAR OS v1.1

Her seyı adm adım yptımm ama en son rom kurarken NO MD5FİLE FOUND DİYORRR.
  10. C

E-TAP5 ROM ATTIKTAN SONRA DOKUNMATIK SORUNU !!

Arkadaslar bugunlerde bişy farlettım buutn rom geliştirici arkadaslar bı goz atsın. BU etap 5 tabletlerıne rom attıktan sonra dokunmatıkte sorun olduugnuı farkettım. Bendekı tablete  meb ile baglantısını kesen bı rom attım bı sorun olmadı ama baska arkadasa attım onun dokunmatıgınde bazen...
  11. C

[ROM-LP-PORT] STAR OS v1.1

Ben de bu rom olmuyor hata falan da vermıyor..recovery den kuruyorum ve SİSTEM YETKİLİLERI VERİLİYOR... da kalıyor 30 dk bekledım ve hıc bısey olmadı batrya cıkartıp taktıp bu sefer tel general mobıl logusunda takılı kaldı.Sonra GİONE 4VS romunu atıp denedım gene olmadııı.
  12. C

PC Telefonu Okumuyor [Yardım]

RE: ACİLLLL YARDIIMM EVET BAtarya cıkarıp tekral denedım ama gene olmadı.Benım mutlaka bı sekılde telefona rom atmam grek..bu arada telefon rootlu.pc vindows 7 arkadaslar ona gore bılgılerını versınler
  13. C

RE: ACİLLLL YARDIIMM Arkadaslar bakın sıze söyle anlatayım. Telefona bazı nedenlerden dolayı rom atacam.Rom atabılmem ıcın ne recovry var nede pc de flas tool görmüyo.. PC windows 7. indirdıgım rom dosyasındakı driverlerı kurdugumde tel acııken pc goruyo dosya transfer edebılıyorum ama kapatıp...
  14. C

Arkaaslar general mobıl dıscovery 2 ne yaptıysam pc ye okutamadım.Rom atacam ama bi turlu telefon kapalıyken ses kısma tusuna bastııgmda bı turlu pc tanımıyor flas tool ıle rom atamıyorum.Recovery ile denedım recovery bıle yuklıyemıyorumm. lLütfen acil yardımmm
  15. C

Disco 2 Mini En İyi Rom Hangisi ?

Arkadaslar bana sımdı acıl general mobıl 2 mini TÜRKCE dil eklentılı sorunsuz rom lazım.. En begendıgınız veya bıldıgınız turkce dıl eklentılı rom varsa yardımcı olurmusunuz??
  16. C

E-TAB5 MEB SORUNU

İsala oyle olur aga ?????
  17. C

E-TAB5 MEB SORUNU

Yaa bazi arkadaslar meb ile baglantisink kesersen ikerde sıkınti yasarsin diyorlar.Meb tespir edeckmis diyorlar.
  18. C

E-TAB5 MEB SORUNU

Arkadaslar bu tabletleri MEB ile baglantisini kesmeden ebasiz acma falan acma gibi yada MEB ile baglantisini kesmeden baska room yok mu?
  19. C

Driver sorunu

Arkadaslar Ben naptiysam PC ye tanitamadim.Windows 7 kulaniyorum telecom acikken PC den dosya aktarabiliyorum aka bataryayi cikartip see kisma tusuna bastigimda PC okumuyor.flastollldan room atamiyorum,Telefona acayip virus var supersu you bile devre disi birakmis,acill cozumm lazimm
  20. C

DRİVER SORUNU ACIL AYRDIM !!!!

Beyler yardım edin bilgisayara bir türlü tanıtamadım indirmediğim driver kalmadı sp flash tool da rom yüklücem bataryayı söküp bilgisayara takdığımda bağlama sesi gelip tekrar gidiyor...