Arama sonuçlarınız

1. kartal2387

GM Discovery2+ TWRP Yedek

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Aşırı yüklenmeden devre dışı bırakılmış link :-) İcabına bakıcam [hr]
  2. kartal2387

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Tam olarak amacın ne :-)
  3. kartal2387

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Teşekkürler
  4. kartal2387

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Kontrol ettim 3 tane data dosyası var boyutları kb cinsindenbi sıkıntı olmaz , farklı bir plus cihazda sorunsuz kuruldu
  5. kartal2387

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Dosyayı önceden upload etmiştim data dosyalarına şimdi baktım birkaç kb zaten onları yüklemesemde olurmuş , onları çıkarıp yeniden upload şansım yok malesef.Şimdi izninizle linki paylaşabilirmiyim
  6. kartal2387

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Belki custom rom veya launcher ile yapmıştır
  7. kartal2387

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Alcatel one touch idol+ resmi recoverysidir, yani discovery2+ nin esin kaynağı .Sonuçta çalışıyor
  8. kartal2387

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek 6592
  9. kartal2387

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek İngılizce recovery http://i.hizliresim.com/dnLlLD.png
  10. kartal2387

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Rica ederim, datanın olmadığı bir backup hiç almadım denemek lazım
  11. kartal2387

RE: GM Discovery2+ GWRP Full Orjinal Yedek Yedekte data bölümü var, kurulum sıfırdan başlıyor.İmei flash tool sorunları sonucu gitmezmi bu recoveryden yükleniyor.İsterseniz linki paylaşmam [hr] @Orochi© ?
  12. kartal2387

GM Discovery 2+ Orjinal romudur (rootludur). TWRP Recoveryden wipe kısmından  data, system, custpack, cache, dalvik temizleyin; anasayfaya dönüp mounth kısmından data ve system hariç diğerlerinin tikini kaldırıp restore kısmından yükleyin. Klasör...
  13. kartal2387

usb hafıza sorunu

Hata ayıklamayı açın reset atın cihazı usb ile bağlayın pc ye, usb hafıza olarak bağla diyin çıkan uyarıya usb bağla deyin olmadı kabloyu değişin benim gibi
  14. kartal2387

[4.4.2] GM Discovery 2 AOSP Rom

RE: [4.4.2]General Mobile Discovery II AOSP Kitkat Süper Lite Yukarıdakilerle aynı haa inanmadıysan forum linkini atayım
  15. kartal2387

[4.4.2] GM Discovery 2 AOSP Rom

RE: [4.4.2]General Mobile Discovery II AOSP Kitkat Süper Lite Ben ekleyeyim linki ayrıca türkçe https://yadi.sk/d/4SmwbN5dcDboB