Arama sonuçlarınız

1. J

Framework sorusu(ÇÖZÜLDÜ))

Cvp: RE: Framework sorusu(ÇÖZÜLDÜ)) Anladım hocam estafurullah ,saolun ilgi alakanız için
  2. J

Framework sorusu(ÇÖZÜLDÜ))

@MadloveR  Hocam merhabalar , legend v14 romunu yükledim ancak , aynı konudan muzdaribim, 1,5 gündür uğrasıyorum rica etsem arkadasa attığınız dosyayı  zip olarak paylaşabilirmisiniz , romu cok beğendim ve pes etmek istemiyorum , Teşekkürler
  3. J

Ekran sapıtması

teşekkür ederim  birazdan denerim ::)  gitgat l yükledikten sonra  vermiş olduğunuz kerneli üzerine kurayım demi  :)
  4. J

Ekran sapıtması

peki jelly bean  rom için öneriniz var mı hocam (gitgat   tarzı  ) ,dünya gözüyle su telefonu saptmadan bir kaç gün kullanayım :D
  5. J

Ekran sapıtması

hocam merhaba  uzun süredir araştırıyorum ancak  bir türlü çzöümünü bulamadım denemediğim rom kalmadı , suanda gitgat ultimate kullanıyorum ve cok memnunum değiştirmekte istemiyorum , buna uyarlayabilceğim bir  iyileştirme yok mu Allah rızası için :)
  6. J

Ekran sapıtması

Merhaba arkadaşlar, bi sorun bende de vardı. Şöyle azalttim, tamamen çözmese de. Build.prop dosyanıza view.touch_slob tanımlayıp değerini de 12 giriyorsunuz. Sonuç şöyle olmalı Kod: view.touch_slob=12 Bunu marketten build prop editörlerle yapabilirsiniz. Eğer sapıtma daha coksa değeri...