Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar telefonunu su siralar ekran değişimi için garantiye yollayan var mi? ekran kalitesi nasil sapitma felan oluyor mu? beyaz leke var bende de ama yollasam mi bilemiyorum bi size sorayim dedim
iyi forumlar arkadaslar, kullanmakta oldugum systemui nin recent appsi son uygulamalari buyuk dikdörtgen seklinde gosteriyor hani gidgattaki gibi, bende daha kucuk kare seklinde olmasini istiyorum lite katta ki gibi, bunu nasil yapabilirim?
kullandığım romun systemui sini degistirmek istiyorum ama yeni systemui uymaz diye kullanmakta olduğum systemuiyi flashlanabilir zip halinde olusturmak istiyorum gerekirse cwmden flashlayabileyim diye, nasil flashlanabilir zip olusturabilirim?
iyi günler arkadaşlar, gameloft oyunlarını bir süre sonra açamıyorum yani oyuna tıklıyorum siyah ekranda bekleme yuvarlagi oyle donuyo, leki romdayim bunun sebebini bilen varmi?