Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi forumlar, arkadaşlar ben telefonda google ile ilgili ne varsa kaldırdım google hesap yöneticisi olsun play hizmetleri olsun hizmet çerçevesi olsun felan ama telefonumuda sifreyle koruyorum hani şifreyi belli bi sayıda yanlış girersek telefon kitleniyor ve google hesabinla açmak zorunda...
hala kalitesiz ekran takiyolar desene -_- benim ekranda nerden bakarsan bak bozulma olmuyo ama beyaz leke var iste garantinin bitmesine de 4 ay felan kaldi göndersem mi göndermesemmi kararsizim
garantiden geleli ne kadar oluyor hocam? birde takilan ekranin kalitesi nasil? eskiden kalitesiz ekran takıyorlardı hala oyle mi? yani renkler canlimi ve farkli acilardan bakildiginda renklerde bozulma oluyor mu?
RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM
elinize saglik hocalarim, erisilebilirlik icin bir calismaniz olacak mi? cunku greenify, lg led notification felan erisilebilirlik izni istiyor. birde ppi degeri dusurmeden su siliklik icin kalici bi cozumunuz olacak mi?
iyi forumlar arkadaşlar, amplify uygulamasını bi kac yerde gordum ve cidden faydasi dokunuyormus pil omrune uygulamayi indirdim fakat ingilizce, nette de turkce aciklama felan bulamadim, bu amplify nedir nasil kullanilir bi bilgisi olan varmi?
siyah noktalar fotosunu cektigim telin kamerasindan kaynakli, su hayvan gibi siritan 4 nokta beyaz leke -_- bide sag ustteki beyaz lekenin kosesinden bi cizgi halinde yeni yeni turedi de pek siritmiyo fotoda da cikmamis gibi ayrica yollarsamda sapitma felan olursa cok pisman olurum gibi
abooo su yorumlardan sonra ustune para verseler yollamam garantiye =/ ama bu beyaz lekeler git gide cogaliyo gibi, sanirim ekran baya dandik kullandikca yipraniyo, sayfanin altina felan inmek icin sag bas parmagimla surukledigimiz kisim bende yavas yavas beyaz leke olusturmaya basladi =D