Arama sonuçlarınız

1. sagopala

sd card sifreleme

arkadaşlar sd cardimi nasıl sifreleyebilirim
  2. sagopala

Google

gappsi silince whatsappta bildirim sorunu başladı o yüzden geri yüklemek zorunda kaldım hocam..
  3. sagopala

Google

iyi forumlar, arkadaşlar ben telefonda google ile ilgili ne varsa kaldırdım google hesap yöneticisi olsun play hizmetleri olsun hizmet çerçevesi olsun felan ama telefonumuda sifreyle koruyorum hani şifreyi belli bi sayıda yanlış girersek telefon kitleniyor ve google hesabinla açmak zorunda...
  4. sagopala

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] nova ozellestirme acisindan daha cok olanak sagliyor ben novayi tavsiye ederim
  5. sagopala

[CWM|Stock]GM Discovery JB v6777

tamamdir hocam eyw
  6. sagopala

hala kalitesiz ekran takiyolar desene -_- benim ekranda nerden bakarsan bak bozulma olmuyo ama beyaz leke var iste garantinin bitmesine de 4 ay felan kaldi göndersem mi göndermesemmi kararsizim
  7. sagopala

garantiden geleli ne kadar oluyor hocam? birde takilan ekranin kalitesi nasil? eskiden kalitesiz ekran takıyorlardı hala oyle mi? yani renkler canlimi ve farkli acilardan bakildiginda renklerde bozulma oluyor mu?
  8. sagopala

hocam sizin cihazda dokunmatik sapitmasi vardi sanirim, bende beyaz leke sikayetiyle garantiye vercemde suanda ekrandan bi sikintiniz varmi beyaz leke felan olustu mu? birde stock veya stock tabanli jbler haric romlarda sapitma oluyordu demi
  9. sagopala

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] gltoolsta ayarlari nasil yapiyorsun?
  10. sagopala

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

freedom çalışıyor
  11. sagopala

[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

suanda mevcut hatalari neler? bi ara yavas sarj sorunu ve arka kamera sorunu vardi noldu onlar?
  12. sagopala

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ][PORT-EDİT] ANDROİD M ROM v3 #C.O.S TEAM elinize saglik hocalarim, erisilebilirlik icin bir calismaniz olacak mi? cunku greenify, lg led notification felan erisilebilirlik izni istiyor. birde ppi degeri dusurmeden su siliklik icin kalici bi cozumunuz olacak mi?
  13. sagopala

Amplify

evet öyle, root ve xposed gerektiriyor
  14. sagopala

Amplify

iyi forumlar arkadaşlar, amplify uygulamasını bi kac yerde gordum ve cidden faydasi dokunuyormus pil omrune uygulamayi indirdim fakat ingilizce, nette de turkce aciklama felan bulamadim, bu amplify nedir nasil kullanilir bi bilgisi olan varmi?
  15. sagopala

En Yüksek Benchmark Sonuçları

hocam aylar sonra fark ediyom yorumunuzu =DD enerjon kernel?
  16. sagopala

[4.4.2][PORT][4-16GB][ART-STABİL][Multilanguage][PORT-EDİT] CleanKat 4.1

eline saglik hocam, 18757 yi diskavri ile mi aldin yoksa port telefonun skoru mu O.o cok yuksek degil mi yav =D
  17. sagopala

Yeni ekranlarda dokunmatik sapıtması

cihaz eline gecti mi?
  18. sagopala

hic riske girmeyim bence =D eger ilerde asiri artarsa ve garantiside bitmis olursa cinden siparis verir degistirirm
  19. sagopala

siyah noktalar fotosunu cektigim telin kamerasindan kaynakli, su hayvan gibi siritan 4 nokta beyaz leke -_- bide sag ustteki beyaz lekenin kosesinden bi cizgi halinde yeni yeni turedi de pek siritmiyo fotoda da cikmamis gibi ayrica yollarsamda sapitma felan olursa cok pisman olurum gibi
  20. sagopala

abooo su yorumlardan sonra ustune para verseler yollamam garantiye =/ ama bu beyaz lekeler git gide cogaliyo gibi, sanirim ekran baya dandik kullandikca yipraniyo, sayfanin altina felan inmek icin sag bas parmagimla surukledigimiz kisim bende yavas yavas beyaz leke olusturmaya basladi =D