Arama sonuçlarınız

1. Sefa Mert Oyanık

[Fix Verildi][EDIT]Blue-Darkness v3

RE: [EDIT]Blue-Darkness v3 O zaman almadığın telefonun hayırlı olmasın (:
  2. Sefa Mert Oyanık

RE: [EDIT]Blue-Darkness v3 Kameraya musait zamanımda bakicam . İçin bulabileceğini sanmıyorum . bu rengi kendim yaptım hazır packten değil .
  3. Sefa Mert Oyanık

RE: [EDIT]Blue-Darkness v3 Kullanılabilir . Kameraya henüz bakma fırsatım olmadı eger cozebilirsem fix veririm.
  4. Sefa Mert Oyanık

4/16 Gb Uyumludur . Kaynak/Taban Rom : http://forum.turkdevs.com/konu-edit-art-blue-darkness-v2.html Yapılan Değişiklikler : Mavi renk değişik bir Mavi ile değiştirildi . Holo ve Gri olan yerler Koyulaştırıldı . Systemui yeniden düzenlendi . Framework-res , Medaitek-res yeniden...
  5. Sefa Mert Oyanık

[ANLATIM] 9.PNG Düzenleme

Facebooktan ekleyebilirmisin ordan görüşelim ?
  6. Sefa Mert Oyanık

Psd derken ?
  7. Sefa Mert Oyanık

Hocam anlatım için çok teşekkürler ama benim bir maruzatım olucaktı . Editlediğim framework kırmızı yapılandırıldı . Ben maviye cevirecem . Ancak bu yol ile yaptıgımda alttan kırmızı renk görüküyor ve üstüne ekleme yaptıgımız için saydamlıgıda etkiliyor . Size söyle bir resimle göstereyim ...
  8. Sefa Mert Oyanık

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

RE: LegenD Rom V12 Elinize saglik . Yazilari hayretle.okudum. Helal olsun . Taban rom olarak kullabilmasina ve gelistirilmesine izin veriyomusunuz acaba ?
  9. Sefa Mert Oyanık

[4.3]Asus Zenfone 5 Root Yapma..

RE: Asus Zenfone 5 Root Yapma.. Onlarda root sayacı falan yok dimi . Garanti anlamaz [hr] Kardeşim yanlıs anlamazsan . Bi arkadaş yeni aldı ona atıcaz . wps wpa tester calısması için . Brick ihtimali yok dimi ?
  10. Sefa Mert Oyanık

[4.3]Asus Zenfone 5 Root Yapma..

RE: Asus Zenfone 5 Root Yapma.. Unroot nasıl yapıcaz
  11. Sefa Mert Oyanık

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.4.17][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Güncelleme olarak yayınlasan daha iyi olur aslında . Eline Emeğine Sağlık
  12. Sefa Mert Oyanık

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.4.10][BETA][UPDATE] MIUI V6 By SmiLeToLiFe System Güncelleme çalısıyomu acaba ? Birde romu kurduktan sonra kurmam gereken birşey var mı Simdiden teşekkür ve eline saglım rom süper .
  13. Sefa Mert Oyanık

Sp FlashTool İle Stock Rom Kurulumu - Driver Kurulumu - HardReset

Burada Tüm sürümler ve Driver kurulmyana pclerde driver kurma işlemide anlatıldı .
  14. Sefa Mert Oyanık

Sp FlashTool İle Stock Rom Kurulumu - Driver Kurulumu - HardReset

S.a Arkadaşlar . Telefonunuza Stock Rom un nasıl yükleneceğini anlatıcam . Vereceğim Linkteki Romlar General Mobile sitesinden alınan orjinal romlardı . Eğer garantiniz varsa Devam eder . Pcden kurulacaktır . (Haliyle telefona spflash kurulmuyo (:  ) Anlatım ve Romlar , General Mobile...
  15. Sefa Mert Oyanık

[EDIT][ART]Blue-DarkNess v2

Sorununuz devam ediyorsa baska çözüm arayabilirim ?
  16. Sefa Mert Oyanık

Siyah-Beyaz + Parlaklık Ayarlı Bildirim Paneli ve E-Mail Fixi Konuya Eklenmiştir . İsteyen indirebilir .
  17. Sefa Mert Oyanık

Selim Yüce . Aksam bakarim . Bulabilirsem veririm .