Arama sonuçlarınız

1. Sefa Mert Oyanık

[Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.2

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Dialer.apk editlemen gerek .
  2. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Bildirim cubugunu indirin . Saatten tutup yıkarı itin . Çubuk slim moda geçecek ve bildirimler görünecektir .
  3. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Aynen o ışık . Eski tip sistemui lerde çalışıyor . Buna eklemeyi henüz bulamadım .
  4. Sefa Mert Oyanık

RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Shake and brush fix verildi .
  5. Sefa Mert Oyanık

MTK 65XX Driver ( Windows 10 + S.İmzalama Kapatma )

Cvp: MTK 6582/6589 Driver İnsAllah birilerinin işine yarar :)
  6. Sefa Mert Oyanık

Sp FlashTool İle Stock Rom Kurulumu - Driver Kurulumu - HardReset

Cvp: RE: Sp FlashTool İle Stock Rom Kurulumu - Driver Kurulumu - HardReset Hard reset dene . Olmaz ise donanımdandır . Jellybean da sorun yoktu ise tekrar kitkat kur ve sonra hard reset atıp dene .
  7. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Sorunu tam anlayamadım .
  8. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: Sp FlashTool İle Stock Rom Kurulumu - Driver Kurulumu - HardReset Sistem güncelleme serverları kapatıldıgı için yapamazsın . Artık discovery için sistemden güncelleme devri kapandı .
  9. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: Sp FlashTool İle Stock Rom Kurulumu - Driver Kurulumu - HardReset Normalde güncelleme alıyor . Bunlar General Mobil in kendi romları saten . Kendileri yayınladılar . Ama Discovery için güncellemeler kapatıldı . O yüzden artık almıyor .
  10. Sefa Mert Oyanık

RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Sistem Animasyon icin yeni bir fix verildi .
  11. Sefa Mert Oyanık

RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Google saat var https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.deskclock
  12. Sefa Mert Oyanık

(Acil)Öğretmen Tableti ve V Sınıf hakkında

Yapılabilir . Öncelikle 2 tabletinde rootlu olması gerekmektedir . Sonrasında Söz konusu uygulamayı sistemden alıp Diğer tablete kurabilirsiniz . Bildiğim kadarı ile meb tabletlerinde Apk kurulumu çalışmıyor . Bu yüzden rootlamanız gerekiyor .
  13. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Çalışıyor
  14. Sefa Mert Oyanık

RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Var @"Boringer"
  15. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 @"calypse1907"  Herkeste farklılık gösterebiliyor . Yaptıgım günden beri kullanıyorum sıkıntı yaşamadım . Deneyerek gör saten 223mb :)
  16. Sefa Mert Oyanık

MTK 65XX Driver ( Windows 10 + S.İmzalama Kapatma )

Driver Kurma Konusu : Discovery Yazdığına Bakmayın Hepsine Uyuyor . Denenen Cihazlar : GM Discovery 1 , GM Discovery 2 Mini Win8 ve üstü için Sürücü imzalama zorlaması kapatılmalıdır . Gerekli işlemler spoilerda 1. Yöntem : https://yadi.sk/d/qOjTQxxvjRGMp Bu dosyayı indirin ...
  17. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Yorunumunuz için teşekkürler . Wifi sorununu hiç yaşamadım . Romu tekrar kurmayı dene istersen .
  18. Sefa Mert Oyanık

Cvp: RE: Sp FlashTool İle Stock Rom Kurulumu - Driver Kurulumu - HardReset Anlatıma göre yaptıgına emin ol .Telefonun Discovery 1 Olmalıdır . Eğer 4Gb ise 4GB  , 16 İse 16 indir . Checkswver in tikini kaldırmayı unutma . Ve bataryasız dene . Olmazsa bataryalı dene . Doğru yaptıgında hata...