Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@"MHMTYKC" İmei Silinmesi Diye Birşey olamaz. Sadece Sp Flashtooldan atarken format atarsanız (yani format tuşunuda kullanırsanız) İmeiniz Silinir. Bu şartlarda Telefonun arkasındaki imei veya telefon kutusundaki imei yazmanız yeterlidir .
@"Orochi™" bu romdaki ses modunu başka romlarda nasıl yapicagiz hocam . mesala bu romda sesi sona getirsem hem yuksek ses cikiyor hem de cızırtı cikmiyor.
Diğer romlarda yuksek ses çıkmıyor. MTK engineer modundan yükseltinince cızırtı çıkartıyor. (Müzik ayni müzik)
@"Orochi™" ben kitkatda denedim install aborted uptader script (daha devamı varda aklımdan kalani yazdım) falan filan yazıyor. Fakat sizin carliv touch da yükleniyor ayni rom
@"aslanetta" en basarili KK ROM gionee stock ROM :))
En basarili LP ROM dooge v5 rom , sonra amigo OS 3.0 (pil yönünden söylüyorum . hepsini denedim hepsi basarili :) zaten mesut abi yapacak başarısız olacak guleyim bari )