Arama sonuçlarınız

1. A

[REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme

Cvp: [REHBER] ETAB5 TWRP 3.0.2-4 Yükleme Saolll
  2. A

Navbar Apps - Rootsuz Navbar Değiştirme - Pixel Navbar

Cvp: Navbar Apps - Rootsuz Navbar Değiştirme - Pixel Navbar Tşkler
  3. A

[5.1]Lollipop for E-Tab 5 Xperia Stock EdiT RoM

Cvp: [5.1]Lollipop for E-Tab 5 Xperia Stock EdiT RoM Ya bunu yaparken tüm dosyaları sildim rom da gitti şuan sadece twrp kısmına erişe biliyorum ordan tabletin içine dosya atıp rom yükleme gibi bir ihtimal varmı biliyormusunuz anlatırmısınız
  4. A

Etab5 tüm dosyaları sildim rom gitti nasıl çözücem

Cvp: RE: Etab5 tüm dosyaları sildim rom gitti nasıl çözücem Xp leptopa bağladım yine çıkmadı diyo sürücüleri yüklenmedi falan belki w10'da buyüzden çalışmıyo olma ihtimali varmı
  5. A

[LP] ETAB-5 Lollipop 5.1 Stock Rom

Cvp: [LP] ETAB-5 Lollipop 5.1 Stock Rom Allah
  6. A

Cvp: RE: Etab5 tüm dosyaları sildim rom gitti nasıl çözücem Wipe falan gerek yok dimi factory reset gibi şeyler direk atıp flashlicam sonra açılcak
  7. A

Cvp: RE: Etab5 tüm dosyaları sildim rom gitti nasıl çözücem http://forum.turkdevs.com/konu-lp-etab-5-lollipop-5-1-stock-rom.html bunu yüklesem olurmu işimi görürmü yani tablet açılırmı
  8. A

Cvp: RE: Etab5 tüm dosyaları sildim rom gitti nasıl çözücem OTG ? valla senide uğraştırıyorum kusura bakma
  9. A

Cvp: RE: Etab5 tüm dosyaları sildim rom gitti nasıl çözücem w10 onla alakalıysa değişiym hemen xp var
  10. A

Cvp: RE: Etab5 tüm dosyaları sildim rom gitti nasıl çözücem 2TANE WİPE VAR onlara tik atıyımmı ve değiştim yine olmadı
  11. A

Cvp: RE: Etab5 tüm dosyaları sildim rom gitti nasıl çözücem Sağlam valla takıyorum hep böyle yani yerel diskin yanında yok port değişimmi bişey olurmu
  12. A

Cvp: RE: Etab5 tüm dosyaları sildim rom gitti nasıl çözücem Yaptım ama aytıgıtı çıkar gözüküyoda da bilgisayarda gözükmüyo içine girme falan yok bilinmeyen olarak gözüküyo
  13. A

Cvp: RE: Etab5 tüm dosyaları sildim rom gitti nasıl çözücem Valla okul tabletindeki twrp rootlamak için yapmıştım duruyo işte 2.8 miş
  14. A

Cvp: RE: Etab5 tüm dosyaları sildim rom gitti nasıl çözücem Nasıl yapıcaz twrp ye sadece erişiyorum dosya atamıyorum yani pc ye bağlayıp onun bi taktiği varmı
  15. A

Rom yüklemeye çalışıyodum normal sıfırdı duruyodu bu lollipop 5.1 falan vardı gittim factory reset bişey yaptım yedeklemiştim sonra bi baktım herşey silinmiş 27 gb temiz duruyor hiçbişey yok içinde herneyse kısacası nasıl kurtarcaz üstüne nasıl rom yüklicem sadece twrp kısmı açılıyo bi yardım...
  16. A

[5.1]Lollipop for E-Tab 5 Xperia Stock EdiT RoM

Cvp: [5.1]Lollipop for E-Tab 5 Xperia Stock EdiT RoM Bu rom general mobile tableti içinmi onunsa indiricem