Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya bunda tema kismi falan yok ezio cum onlari bizmi eklicez acaba yani ne tür dis mod yukleyebiliriz bi heyecanla indirdim icimde kaldi cok sade gozuktu rr5.8 daha guzel geldi ama ben bazi seyleri yapmadigim icindir belkide
Elimde telefon var çok sade duruyordu siteye girdim bir sürü rom falan var custom rom onları nasıl kurucaz twrp falan nasıl yüklicez tek basımla halledicek bi program falan varmı yada kolay bi araç root falan bunları nasıl yapıcaz yardımcı olurmusnuz ?
Cvp: Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]
Ellerinize sağlık teşekkürler.Ya bide bootloader açma istiyo tüm veriler silincek diyo onları yedekleme gibi bir imkan varmı acaba
Cvp: GM 5 Plus Easy Root Tool [One Click Root]
Şebekeden kasıt ney yani hücresel mi kullanamıyoruz ve bunla twrp de img falan şey yapma var bunla tek tıkla halledebiliyormuyuz biri cevaplarmı
Cvp: [GÜNCEL][STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.4 R74 ROM By_KadirAyyıldız
[hr]
Şöyle bi saçmalık oldu tableti yan değilde dik tutunca kalemle yazmaya çalışıyorum saçma saçma yerlere basıyor nasıl çözücez
Cvp: [5.1]Lollipop for E-Tab 5 Xperia Stock EdiT RoM
Şöyle bi saçmalık var bu tableti pc ye takınca allta bağlı gözüküyor ama bağlı değil ve sd carda ulaşamıyorum w10'da olmadı xp de denedim ondada olmadı adb sideload ile yapmaya çalışıyorum onlada olmuyor niye ya niye neden tanımıyo...