Arama sonuçlarınız

1. A

Resurrection Remix 5.8.0 xposed varmı tema varmı 5.7.4/5.7.3 restart hatası

Bide rr5.8 android 7.1 onun icin xposed cikmadi hani ciksaydo xstana ile yapilabilirdi ama mumkun degio
  2. A

XOSP Xperia Custom ROM for GM 5 Plus

Ya bunda tema kismi falan yok ezio cum onlari bizmi eklicez acaba yani ne tür dis mod yukleyebiliriz bi heyecanla indirdim icimde kaldi cok sade gozuktu rr5.8 daha guzel geldi ama ben bazi seyleri yapmadigim icindir belkide
  3. A

Kim ilgilenicek bunla bi bakin ya
  4. A

Asderrd ne zaman gelicek acaba linkler meraktan ölüyorum
  5. A

[7.1] Google Assistant Kullanma

Ben orta tusa basiyorum bisey olmuyor dili turkce diyodu ingilizce yaptim ayni yine
  6. A

resurrection-remix-5-8-0'in üzerine root atabilirmiyiz yada atmaya çalıştım sıkıntı oldu

Bu update-SU adlı dosya var 2.48-49 mu neydi onu flashlamaya çalıştım telefon logo kısmında kalıyor nabalım yedekledim de açılmıyo nasıl çözeriz
  7. A

KENDİ CM TEMANIZI YAPIN.

Ben RR 5.8 yükledim temalar kısmı yok kalıyoruz böyle :emoji_slight_smile:
  8. A

GM 5+ Biohazard Tema

Reis şimdi bende rr 8 varda onun üzerine kurabilirmiyiz
  9. A

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Cvp: [OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.0 RR ROM Bunu yükledim ama birini arayınca telefon aramıyor neden çözüm ne
  10. A

GM5'Plusa twrp ve rom yükleme nasıl yapıcam

Elimde telefon var çok sade duruyordu siteye girdim bir sürü rom falan var custom rom onları nasıl kurucaz twrp falan nasıl yüklicez tek basımla halledicek bi program falan varmı yada kolay bi araç root falan bunları nasıl yapıcaz yardımcı olurmusnuz ?
  11. A

Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom]

Cvp: Android One ToolKit v3.0 [Root,Recovery,Xposed,OEM Kilidi,Custom Rom,Stock Rom] Ellerinize sağlık teşekkürler.Ya bide bootloader açma istiyo tüm veriler silincek diyo onları yedekleme gibi bir imkan varmı acaba
  12. A

GM 5 Plus Easy Root Tool v2.0 [One Click Root] [N]

Cvp: GM 5 Plus Easy Root Tool [One Click Root] Şebekeden kasıt ney yani hücresel mi kullanamıyoruz ve bunla twrp de img falan şey yapma var bunla tek tıkla halledebiliyormuyuz biri cevaplarmı
  13. A

[GÜNCEL][STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.4 R74 ROM By_KadirAyyıldız

Cvp: [GÜNCEL][STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.4 R74 ROM By_KadirAyyıldız [hr] Şöyle bi saçmalık oldu tableti yan değilde dik tutunca kalemle yazmaya çalışıyorum saçma saçma yerlere basıyor nasıl çözücez
  14. A

GM 5 Plus Easy Root Tool v2.0 [One Click Root] [N]

Cvp: GM 5 Plus Easy Root Tool [One Click Root] Çok iyi yav
  15. A

[6.0.1][V1.3]Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM By_KadirAyyıldız

Cvp: [6.0.1][V1.3] Tam Stabil CM13 For E-Tab 5 Port ROM harika bişey
  16. A

[4.4.2][EDİT][GÜNCELLEME-15.02.2017]STOCK ROM FOR ETAB5 by Kronos

Cvp: [4.4.2][EDİT]STOCK ROM FOR ETAB5 BY #SONEROGUR Development gggwop
  17. A

[TWRP][STOCK] ETAB5 STOCK by Captain [Bilgisayarsız]

Cvp: [TWRP][STOCK] ETAB5 STOCK by Captain [Bilgisayarsız] tssssk
  18. A

E-TAB5 Twrp-Recovery mode'da dosya atma

Twrp'den factory reset yaptım herşey gitti tablet'te masaüstüne erişemiyorum twrp sadece açılıyor ordan pc ye bağlanıp dosya atabilirmiyim takıyorum usb ile aşşada bağlandı diyo bilgisayara giriyorum görünmüyo çözüm ne  :what: :what:
  19. A

[5.1]Lollipop for E-Tab 5 Xperia Stock EdiT RoM

Cvp: [5.1]Lollipop for E-Tab 5 Xperia Stock EdiT RoM Şöyle bi saçmalık var bu tableti pc ye takınca allta bağlı gözüküyor ama bağlı değil ve sd carda ulaşamıyorum w10'da olmadı xp de denedim ondada olmadı adb sideload ile yapmaya çalışıyorum onlada olmuyor niye ya niye neden tanımıyo...