Arama sonuçlarınız

1. A

GM 5+ RR Pixel Experience Mod v2

He bide pixel bar yapabilme gibi bi şansımız yokmu o da olaydı iyiydi
  2. A

[7.1.1] GM5+ Pixel Experience v3.1[AROMA]

Ezio reis şimdi bu sadece stock rom için demi peki rr 7.1.1 için uyumlu olan varmı şuan yoksa bunu kursak olurmu yada herhangi bi önerin varmı ? şu telefon kısmı için arayınca değişik ya onu istiyorum da
  3. A

Miui 8 MTE Mod GM 5+ Edit

ya kaldırmaya çalışırken şöyle bişey oldu dosyalar silinemez sonra donup kaldım ne yapmak lazım
  4. A

Miui 8 MTE Mod GM 5+ Edit

Ya şu xposed hala uyumlu değilmi saati ortaya almaydı falan zart zurt gibi şeyler yapamıyomuyuz hala
  5. A

Htc desire 310 twrp kurma

Telefon kitkat buna rom buldum rr 5.7 kurmam için twrp recovery lazım nasıl kurabilirim bilen birisi varsa anlatabilirmi
  6. A

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Hocam buna xposed nasıl kurucaz bi bilgilendirirmisiniz 5.8 versiyonunda yapılmadıgı için sıkılıp buna geçtim nasıl yapabilirim ?
  7. A

[N]Google Assistant Etkinleştirici "Flashable"

7.0 lazım mı yoksa gidip miui romun üstüne kurunca çalışıyomu ama başına N yazdıgına göre çalışmıyor
  8. A

Miui 8 Tema problemi

Ya şimdi bende aynı sıkıntıyı yaşadım ve çözdüm ama nasıl oldu bilmiyorum ya geliştirici seçenklerini açtım oldu yada hesabı geliştirici yani tema yapan moduna almaya çalışmıştım onu kabul ettiler galiba öyle yapınca sorun kalkıyomuş okumuştum biyerlerde yada ondan olmuştur
  9. A

Açılış Logo Oluşturma (Boot Logo)

Hani o ekran için değilde ondan sonra gelen animasyonlu veya animasyonsuz ekran için nasıl yaparız asıl orası lazım uzun kısım ora :D
  10. A

GM 5 Plus MIUI 8 STABLE [PATCH ROM]

birisi xposed kurulumu hakkında güncel bişeyler paylaşırmı konu varda eski ve özellikle gm5plus için
  11. A

xposed kurunca telefon acilmiyor yani flashtan sonra nasil yapicaz ya cok sikinti bi durum
  12. A

durum cubugundaki saat ve digerlerinin yerlerini nasil degistirbilirim
  13. A

Xposed kurmaya çalıştım ama mi yazısında kaldı nasıl kurarız yani temalar zaten paralı ve dışarıdan tema yüklemeye çalışıncada 3.parti uygulamalar diyor sıkıntı yani
  14. A

Peki buna özel modlar varmı kurabilinen
  15. A

Ya hersey guzelde bu sim karti etkinlestirme bi dert bi turlu olmuyor rehberi yapamiyoruz bide bunlari cozcek hersey tamam yani
  16. A

Benim tel nougat direk kursam sıkıntı olmaz demi
  17. A

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.8.5 RR ROM [WEEKLY] [OMS]

Hocam bunda substratum kullanabilirmiyiz bu nav bar falan değişmek için
  18. A

GM 5 Plus MIUI 8 Root Yöntemi

Yani nougat marshmellow'dan kastediyorum
  19. A

GM 5 Plus MIUI 8 Root Yöntemi

7.0 olarakmı gelicek yoksa 6.0.1 mi peki