Arama sonuçlarınız

1. battleroyal

Kalibrasyon

v17'yse pek de bi takılma olmaması lazım aslında. Sürümü 01.03.07 olan Settings.apk ile cihazı düz bir zemine koyarak kalibrasyon yap (forumda yayınlanan crack paketinde bu sürüm mevcut onu kurarak ulaşabilirsin), daha sonra onu sil ve yerine sürümü 01.03.08 veya 01.03.09 olan ayarları at. Bende...
  2. battleroyal

dokunmatik sorunu

Açıkçası pek sanmıyorum. Hem kurumsala hem de root detector'a birer kez yakalandım, kurumsala yakalanışımda daha stock rom falan yayınlanmamıştı hatta servise vermiştim, diğerinde de stock rom atarak düzeltmiştim. Şu an herhangi bir sorun yok, gördüğün gibi zaten kalibrasyon versiyonu da V19...
  3. battleroyal

[MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme v2 (07.12.2015)

Yeni sürüm konuya eklendi. Yapılan değişiklikler : - Kernel 01.03.09 sürümüne güncellendi.
  4. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme @adem_line Dene :D
  5. battleroyal

Usb Otg Kernel

http://forum.turkdevs.com/konu-mod-otg-destegini-aktiflestirme.html Adımları baştan uygula konuyu düzenledim artık çalışıyor.
  6. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Konuyu şimdi düzenledim. Adımları baştan yap olacaktır :^^:
  7. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Bende diyorum neden ben hariç kimsede çalışmıyor :rool: Factory reset'i alışkanlık haline getirdiğimdendir muhtemelen :D Hemen ilk mesaja ekliyorum. :) [hr] @"Haliltae" Hayır öyle bir hata almazsın.
  8. battleroyal

E-Tab 5 için wlan-direct

Ya adam herhangi bir uygulamaya bağımlı kalmadan, direk ayarlardan çalışan versiyonunu yapmış işte :D Doğrudan yapabildiğimiz bir şeyi neden uygulama kullanarak yapalım ki? :)
  9. battleroyal

E-Tab 5 için wlan-direct

Ellerine sağlık :) Hoş evde başka MTK cihaz olmadığı için deneyemedim henüz ama çalışıyordur heralde :D
  10. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Arkadaşlar bir de @"adem_line"'ın dediği gibi crack'i kurup öyle deneyin bakalım. Çalıştırabilenler de mesaj atarsa sevinirim eğer benim dışımda kimsede çalışmıyorsa konuyu kilitlemek daha mantıklı olacak gibi :D [hr] @"capanoglu2626" Eğer hata veriyorsa...
  11. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Herhangi bir sıkıntı olmaz. Boş alan fazlasıyla yeterli olur.
  12. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Dahili depolama alanındaki müzikler, filmler vb. dahil olmayacak alacağın yedeğe. Sadece sistem ve kendi kurduğun uygulamalar yedeklenecek ayarlarıyla birlikte.
  13. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme @"Steve-JOBS" Hangi ROM bu? Kurulmuş gözüküyor ama  :adyo: En iyisi Stock ROM'da denemek lazım.
  14. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme @"Bedboyz" Evet klasör bir yedek :D @"Haliltae" TWRP'den backup'a gir ve sol tarafta gördüğün her şeyi işaretle (cache, system, data vb.) sonra alttaki kolu çek. Bu şekilde sistem yedeği alabilirsin :)
  15. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Yedek 5.2 MB??? :D Bu arada TWRP 2.8.5.0 sürümü için de anlatım eklendi.
  16. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Kolay kolay öyle olmaz ama yine de brick olurum diye korkuyorsan, yüklemeden önce backup'tan sisteminin yedeğini al. Stock ROM atmak yerine yedeğini kurarsın bir kaybın olmaz.
  17. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme @"genso" Bende onu bilsem flashable olarak yaparım zaten herkes kolayca install'dan yükler :D @"Haliltae" Hayır herhangi bir sıfırlama işlemi gerekmiyor.
  18. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Az önce denedim öğretmen versiyonunda da çalışıyor. Herşey düzgün görünüyor çalışmaması ilginç.  :chin:
  19. battleroyal

RE: [MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme Linki göremeyenler için alternatif link eklendi. @"tostos59" Evet kopyalayabiliyorum. @"C1H4N" Ben denediğimde yedek gözükmemişti restore bölümünde. O sürüm içinde hazırlarım birazdan. @"genso" ROM'a eklemekten kastın ne? Stock ROM'un içine eklemeyi...