Arama sonuçlarınız

1. battleroyal

[MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme v2 (07.12.2015)

@"genso" Benim modu yükleyip kernel'in .img şeklinde yedeğini alabilirsen eklersin, internette bir araştır istersen çok zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka yedekleyen bir program vardır o şekilde :)
  2. battleroyal

@"keepdying" Backup'tan sadece Boot'u işaretleyip kolu çekecen işte. Yapınca bilgilendirirsin bizi bakalım işe yarayacak mı :adyo:
  3. battleroyal

Ekran görüntüsü kaydedilemedi. Depolama birimi kullanımda olabilir sorunu.

Konu açmadan önce forumu biraz araştırın. http://forum.turkdevs.com/konu-ekran-goruntusu-alinamadi-hatasi-alanlar-iceri.html
  4. battleroyal

Scatter Dosyası Oluşturma

Benim bildiğim kadarıyla E-Tab 4 Exynos 4412 çipsetini kullanıyor. Yani MTK çipsete sahip olmadığı için scatter çıkartamazsın, SP Flash Tool'u da kullanamazsın.
  5. battleroyal

Acaba E-tab 5 otg wirilles mouse destekliyor mu

@ysfgkts1 Onu bilemeyecem maalesef. Farklı bir OTG kablosu denemeden bir şey söyleyemem onun için.
  6. battleroyal

@"Steve-JOBS" Valla tam olarak bende bilmiyorum adamlar firmware güncellemelerinden sonra changelog yayınlamıyorlar ki :D Klasik şeylerdir muhtemelen, sürücü güncellemesi, ufak 1-2 bug fix genelde öyle olur yani. Daha çok fark olduğu için değil de şu an en güncel sürüm o olduğu için bi update...
  7. battleroyal

Linki Tıklanabilir Hale Getirme

Cevaplar için teşekkürler tamam nasıl görmemişim hayret uykusuzluk heralde :D Konu kilitlenebilir :)
  8. battleroyal

Linki Tıklanabilir Hale Getirme

Mesela şimdi ben burda bir konu açtım ; http://forum.turkdevs.com/konu-mod-otg-destegini-aktiflestirme-v2-07-12-2015.html İndirme linklerinin puntosunu değiştirdim diye tıklanabilirlik özelliklerini kaybettiler, seçip copy paste yapabiliyorsun sadece. Ben bunların boyutunu değiştirmeden...
  9. battleroyal

Servis ile ilgili

Stock ROM atıp servise ver bence de.
  10. battleroyal

Acaba E-tab 5 otg wirilles mouse destekliyor mu

Az önce sen söyledin diye denedim sorunsuz çalışıyor. Fakat önce buradaki işlemleri yapman lazım. http://forum.turkdevs.com/konu-mod-otg-destegini-aktiflestirme-v2-07-12-2015.html
  11. battleroyal

Kalibrasyon

Farklı farklı Settings.apk'larla denemekte fayda var bence.
  12. battleroyal

dokunmatik sorunu

Çevre okullara göre biraz daha geç dağıtılan tabletler. Ayaklı kap, kulaklık vb. aksesuarlar da dağıtılıyormuş sanırım 2. partilerde.
  13. battleroyal

Kalibrasyon

@"thedewil"'in de dediği gibi crack'in içindeki Settings.apk hata vermiyor. En azından bende vermedi :D
  14. battleroyal

Senin de işin zor...
  15. battleroyal

Kalibrasyon

Hayır, tam olarak değil :D Crack yaptım kalibrasyon bozuldu, ayarlardan kalibre ettim, daha sonra crack ile gelen /system/app'taki Settings.apk'yı sildim ve orjinal Settings.apk ve Settings.odex'i /system/priv-app'a attım :) Yalnız bende sadece scrolling sorunu vardı, kaydırmayı tıklama olarak...
  16. battleroyal

@"BlackOps" Bakacaz artık hele bi şu sınavlar geçsin de :) Zaten henüz dokunmatik sorunlarının da kesin bir çözümü bulunmuş değil.
  17. battleroyal

Usb Otg Kernel

Nasıl yav  :adyo:
  18. battleroyal

Kalibrasyon

Evet :)
  19. battleroyal

Port işlerinden ben de pek anlamıyorum, eğer rom yaparsam da zaten öncelikle eba uygulamalarından arındırılmış, otg desteği eklenmiş, dokunmatik sorunları ortadan kaldırılmış bir stock-based rom üzerinde çalışırım. Yani öncelikli hedefim deodex, zipalign falan olur, görselliğe pek dokunmam.
  20. battleroyal

Kalibrasyon

Yok, hayır. Çevre okullara göre biraz daha geç dağıtılan tabletler. Ayaklı kap, kulaklık vb. aksesuarları da içeriyormuş sanırım 2. partiler. Senin kalibrasyon sürümün V17 ise 1. partidir muhtemelen tahminimce.