Arama sonuçlarınız

1. battleroyal

[Rehber - Güncellendi]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

Burada sorunsuzu da var. Sorunlu dediğinde de genellikle tekrar denediğinde alıyor backup'u sorunsuz bir şekilde. http://forum.turkdevs.com/konu-birkac-ozellik-eklenmis-yeni-twrp-v2-8-1-0.html
  2. battleroyal

[MOD] OTG Desteğini Aktifleştirme v2 (07.12.2015)

@"beko95590"  1- Hayır olmaz tabii ki de :D 2- Evet.
  3. battleroyal

İşlevini Anlamadığım apk'lar

CertInstaller.apk Ayarlar --> Güvenlik'teki güvenilir kimlik bilgisi sertifikalarını yüklemeye yarayan araç değil mi? Ben onu hep öyle düşünmüştüm.
  4. battleroyal

Tablet Tuş Işıkları Kapatma Komutu

O komutları bilmem ama, şuradakiler çalışıyordu. Cihazı yeniden başlattığında gene eski haline dönüyordu tabii. http://trapress.net/e-tab-5-tus-isiklarini-kapatma/ Aynı şekilde parlaklığı azaltmak için komutlardaki echo yazan yerlerin karşısına 0 yerine başka bir değer yaz, maksimum limit ne...
  5. battleroyal

Kurumsal Cihaz Yönetimi 91.0

@"l_v2000v_l" Harbi MEB detector gibi adamsın gelen güncellemeleri ilk senden duyuyorum hep :D
  6. battleroyal

[CUSTOM ROM]E-Tab 5 Lite Stock Rom 1.0.2.5 (164 mb)

RE: [CUSTOM ROM][AOSP]Lite Stock Rom(166 mb) Heavy debloat bu olsa gerek teşekkürler :D OTG desteği yoksa kırılırım ama :goodgrief:
  7. battleroyal

E-tab 5 oyunların silinmemesini sağlamak

Cihazını crackle. http://forum.turkdevs.com/konu-rehber-etab-5-sistem-yazilimini-kirma.html
  8. battleroyal

[TWRP][MOD]Flaşlanabilir OTG Desteği

Evet, çalışıyor :)
  9. battleroyal

Öğretmen romunda Dpi artırma ve bazı güzel modülleri nasıl yaparım?

DPI arttırmak için /system'deki build.prop dosyasını herhangi bir text editor'le aç, ro.sf.lcd_density yazan satırı bul ve karşısındaki değeri değiştir. Sayıyı arttırırsan ekrandaki simgeler ve yazılar değere orantılı bir şekilde büyür, azaltırsan yine aynı şekilde küçülürler. Modül olarak ben...
  10. battleroyal

[TWRP][MOD]Flaşlanabilir OTG Desteği

Çok sağol bu iyi oldu :D Bende yapmayı düşünüyordum da kernel'in hangi bölümde olduğunu anlayamamıştım, mmcblk0p6'ymış o da :) Ellerine sağlık :)
  11. battleroyal

Konsol bağlama

@"BlackSlayer" Hiçbir fikrim yok maalesef :(
  12. battleroyal

@"BlackSlayer" İşlemleri baştan yapman lazım. .img şeklini falan boşver sen, v2'yi indir tüm adımları baştan uygula. @"genso" :adyo: Birazdan ben de bakıcam flashlanabilir hale getirme işlemine :goodgrief:
  13. battleroyal

@"BlackSlayer" Ne demek istediğini tam olarak anlamıyorum ki :D Sende şu an v2 kurulu mu değil mi?
  14. battleroyal

@"BlackSlayer" Kabloyu taktığında bildirim gelmiyor zaten, USB taktığın zaman bildirim geliyor. Işığı yanıyorsa görmüştür. Her iki versiyon da tüm TWRP versiyonlarıyla sorunsuz çalışıyor. Sen v2'yi kurmamış mıydın zaten, herhangi bir şey yapmana gerek yok ayrıyetten. @"genso" Flashlanabilir...
  15. battleroyal

Konsol bağlama

Sakin ol biraz konuda cevap verdim :D
  16. battleroyal

O sadece OTG ile USB taktığın zaman gelir :D [hr] @"sinceer07" Olabilir, sadece fat32 denedim ben.