Arama sonuçlarınız

1. M

[PORT] Blackview Zeta Rom By TheHeroeS For GM Discovery

Az once kurdum. Kendi tarayicisi hata veriyor durduruldu diyor. Kamera iyi. Ses iyi. Gorunru guzel. Kameradan galeriye geciste sorun yok fakat son cektigim resim gelmiyor galeride. Bir de yukarida 3G simgesi ve ikinci hat sebeke simgesi kalkabilirse iyi olur. Bunun icin bir fix falan var mi...
  2. M

[4.4.2][Edit]Complexion Rom

Görüntülü görüşme var mı?
  3. M

[ART][EDIT][4GB-16GB] HTC™ Style

Cvp: [ART][EDIT][4GB-16GB] HTC™ Style bu rom çok iyi niye bu kadar gerilerde kalmış bir anlam veremedim. ön kamera ile video çekiyorum 10 numara çekiyor, varın arka kamerasını siz düşünün.  htc nin klavyesi de müthiş. şu dialer kısmında numaraların ekrana otomatik gelmesi direk orasının...
  4. M

[PORT+EDIT]Hive OS ROM v2.1 By Incredible™

Arama fix linki yenilermisiniz, çalışmıyor
  5. M

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

ApranaxhighgenMerhaba foruma maxicepten buğra hocanın  paylaştığı legend rom beni buralara kadar getirdi :)anasayfada paylaştığınız antutu rekorunu egale etmeye hazırım buyrun :)Rica etsem pm bakarmısın Bu da lenovo romunda antutu skoru
  6. M

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

Kur memnun kalacaksin. Fix i kurmana gerek yok. Herşey stabil çünkü. Ben öyle kullanıyorum.
  7. M

Evet orta tus son uygulamalar. Wifi simgesi de 5 cesit hangisini secersen sec. Muhesem bir rom ya gorsellik, serilik. Donma kasma yok. Heryeri degisik ozelliklerle dolu
  8. M

V3 versiyonu kurdum. Hicbir sıkıntı yok masallah. V3.1 i kurmadim. Cunku zaten arizali yeri yok. Hersey calisiyor. Sesi, animasyonlari vs. Hersey cok guzel. Bu romun bu kadar gerilerde kalmasina bir anlam veremedim dogrusu. Yapanin, paylasanin ellerine saglik. Bu arada %80 batarya ile 4.26 saat...
  9. M

PCSİZ-DİSCOVERY ROOT ,RECOVERY,ROM ATMA.16GB VE 4GB KİTKAT VE JELLY BEAN

Videoyu izledim rom kurmadan once wipeleri ve format sistem gerekmiyor mu?
  10. M

[PORT] STAR OS V1 By TheHeroeS For GM Discovery

Gm 4gb 4.4.2 stock yuklu. Root ve philz recovery de var. Sorunsuz yuklenir mi?
  11. M

[PORT - 4.4.2] VionicL v2 by Furkan_FS & Frozen

Goruntulu gorusme var mi?
  12. M

[PORT-EDIT] [4.4.2] MiLollipop v1 by Furkan_FS

Görüntülü konuşma çalışıyor mu