Arama sonuçlarınız

1. L

[STABLE][CM] CyanogenOS 12.1-E-TAB 5-PHeSeHeMiST0

androıdı baslatmak ıcın sıfre gırınız hatası alıyorum stock rom yuklemıstım bu romu yukledıgımde boyle oldu ne yapmalıyım acıl yardım hallettım saolun
  2. L

[5.1]Lollipop for E-Tab 5 Xperia Stock EdiT RoM

açıldı saolun sabahtan berı yapmaya çalışıyordum
  3. L

suan en bastan yaptım bekliyorum açılmasını
  4. L

Kardeşim bu rolü yükledim tablet sıfrelendı şifreyi bilmiyorum verilerim falan silindi zaten başka bi rom yükledim bu sefer şifre istiyor sallıyorum bişeyler kabul ediyor fakat verilerin bozulmuş diyor wıpe ların hepsini yaptım düzelmedi ne yapabilirim Bu romu yükledim verilerim sıfrelendı ve...
  5. L

E tab 5 şifreleme hatası

Evt hepsini denedim ??
  6. L

E tab 5 şifreleme hatası

Yaptım ama hala aynı
  7. L

Şifrelenmiş Cihazlar

Bendede aynı sorun var wıpe falan ise yaramıyor yine aynısını dıyor eposta falan ıstemıyor
  8. L

E tab 5 şifreleme hatası

Beyler acil yardım rom atarken ne oldu bilmiyorum tablet şifrelenmiş şifreyi bilmiyorum herhangi bi şifre giriyorum kabul ediyo fakat verileriniz bozulmuş sıfırlamanız lazım diyor sıfırlıyorum yine aynı hatayı veriyor yardım edin lutfen
  9. L

[STABLE][CM] CyanogenOS 12.1-E-TAB 5-PHeSeHeMiST0

androıdı baslatmak ıcın sıfre gırınız hatası alıyorum stock rom yuklemıstım bu romu yukledıgımde boyle oldu ne yapmalıyım acıl yardım
  10. L

[PORT] Pixel Theme ROM for ETAB5

Suan onlari denemeyi dusunuyorum forumda miui 4.4.2 romu buldum yarin denicem ayni sorunla karşılaşırsam yazarim Kardeşim kitkat asıllı romlarda sıkıntı yok neden lollipop yada marsmallow da bu sorun var
  11. L

[PORT] Pixel Theme ROM for ETAB5

Bu romdada yine ayni sikinti var ve sadece 1 oyunda :) ve oynadigim tek oyun o . Surekli takiliyor oyun. Suana kadar denedigim tum custom romlarda bu sorunla karsilastim yardimci olabilirmisiniz
  12. L

E tab 5 nougat rom

Baska forumlarda portladigini soyliyenler var paylascaginida soylemis ama ses seda yok
  13. L

E tab 5 nougat rom

E tab 5 için 7.0 portlanacakmi??