Arama sonuçlarınız

1. S

[KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

Cvp: RE: [KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel @TheNexus siz test etmeseniz, sorunlar tespit edilip nasıl hızlı bir şekilde çözülür :D @Asderdd 'in işini kolaylaştırıyorsunuz size de teşekkür etmek şart bence ;)
  2. S

Yeni sorunsuz sürüm ne kadar yakın @TheNexus @Asderdd Emeklerinize sağlık şimdiden teşekkürler..
  3. S

Cvp: RE: [KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel Adamsınız ;)
  4. S

Dt2w ekran Açılışını biraz geç algılıyor @asderdd hocam
  5. S

GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT[FASTBOOT]

Cvp: GM 5 PLUS STOCK ROM NOUGAT [FASTBOOT] teşekkürler
  6. S

GM 5 Plus Marsh ROM Custom Rom

@Asderdd İhsan bey canla başla güzel romlar hazırlıyorsunuz teşeklürler, acaba DT2W ile ilgili çalışmanız var mı zira biz Gm5 kullanıcılarının en büyük sorunu bu diye düşünüyorum.
  7. S

[KERNEL][CUSTOM] General Mobile GM 5 Plus (shamrock)

DT2W ile ilgili bir gelişme var mı @Asderdd
  8. S

GM 5 Plus AICP 11 Custom ROM

Cvp: RE: GM 5 Plus AICP 11 Custom ROM 3 rom olarak hangilerini kullandınız?
  9. S

GM 5 Plus AOKP Custom ROM

Cvp: RE: GM 5 Plus AOKP Custom ROM Isınma daha az, pil performansı daha iyi, stabilite olarak hangi konuda stabil değil?
  10. S

Gm5 Plus Hangi Romun Sarj Suresi Daha Uzun.

RR romu bir hafta kullandım batarya süresi sıkıntısı var dediğiniz gibi,  Aokp roma geçtim 2-3 gündür onu kullanıyorum batarya olarak çok daha iyi..
  11. S

Cvp: RE: [KERNEL][CUSTOM] General Mobile GM 5 Plus (shamrock) Adamsın  :D
  12. S

Asderdd, cm ve rr rom süper ellerine sağlık.. Bir de şu çift tıkla ekran açma olayına el atsan ?
  13. S

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

RE: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus Asderdd rom süper eline sağlık, hiç bir sorun yaşamıyorum. Çift tıkla ekran açma ne kadar uzak? ?
  14. S

[OFFICIAL] GM 5 Plus Resurrection Remix 5.7.4 RR ROM

Cvp: [UNOFFICIAL] ResurrectionRemix 5.7.3 for GM 5 Plus Ellerine sağlık, iyi çalışma tebrikler..
  15. S

GM 5 Plus CyanogenMod CM 13 ROM

Cvp: RE: [UNOFFICIAL] CyanogenMod 13.0 for GM 5 Plus RR Romda hata var mı Asderdd