Arama sonuçlarınız

1. H

[RECOVERY ARACI] DİSCOVERY TOOL - RECOVERY -İMEİ - ROM KURMA ARACI

Kardeş bna bi yardımcı olabileceğini be
  2. H

Recovery mod çalışmıyor.

Aynı sorunu yaşıyorum kaç tane konuya yazdım bu sorunu dönen olmadı lütfen bize yardım edin
  3. H

recovery

Aynı sorun bende var uncle tools ve flasify uygulamasıyla yapamiom pcyede baglabaglanmio miuide kaldım garantiye yollayamadm bu yüzden lütfen yardımcı olun recovery AC diyorum cihaz yeniden başlatılıyor lütfen yalvariyorum
  4. H

Recovery Mod açılmama

Şuan miui ROM kullanıyorum discovery 4gb telefonundan fakat bir haftadır recovery moda gecemiyorum güç tuşu ve ses acmayla demedim olmadı uygulama yükleyip recovery geciyim dedim geçemedi ne yapmam gerekir bu konuda teli garantiye yollayamadm bu yüzden dışarda teknik serviste yaptrdm pcyede...
  5. H

[5.12.31] MIUI V7 By TheHeroeS For GM Discovery [SON SÜRÜM]

Hocam yardm tel kullanilmio:uzgun:
  6. H

abi mail hesabımı acamıom iletişim kurulamadı diyor napiyim dün geceden beri ugrasıom [hr] klavye hata verip durdu acilmadı baska roma girip apk indirp kurdm kullanamıom yani anlayacagınız bana uygun surum yokmu ya[list] [/ [hr] acil yardım hocam
  7. H

Hocam valla son sorum wipe ne dır direk full resetleyip romu yuklemiyomuyuz kb:sweat:
  8. H

Onda sıkıntı yok abi hata veriyi phone durdu dio play store durdu  felan diyorbn surebli ROM lari buradan alıp kullanım miui ve mArsmalowda hata aliyom surekli :what: wipe ney direk romu kurmuyozmu
  9. H

Az önce reparation yaptım orijinal oldu fakat ben miui v7 yi bi kerre yüklemiştir verdiği hatalar(android.phone+android .acrose ) ne yapmalıyım [hr] Bide anlatimi n türkçesini söyler misiniz [hr] Play store hatası verildi yani kuramdm bile
  10. H

Abi bn bunu bi kurdu android.phone durdu felan dio kullanmadan hele sukur başka ROM vardı ona kurup kurtuldu ayrıntılı anlatrmisnZ:(