Arama sonuçlarınız

1. H

orjinql recovery

Hocam güncellee diyorum recoveryi açılıyor ordan hangi işlemi yapacam bilmiom
  2. H

legend v13

Hocam seri ve şarj kalitesi yüksek bi ROM onersenz
  3. H

legend v13

Facebbokk yuklenmiyor ister apk ister play stored3n indiremiyorum kurulmuyo art kullanıyorum ama şarj performansı super [hr] Dalvik yaptm yüklendi ama dalvik yavas
  4. H

orjinql recovery

Stock recovery
  5. H

legend v13

Facebook napsam yüklenmiş playde -11 hata kodu. Apk yuklemio napacam lütfen yardim
  6. H

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Hocam başka yolu yokmu [hr] Apk kurulumuyor play storeden da  facebook inmiyor
  7. H

hata

Legend v13 kullanıyor play storeden uygulamaları indiri Yom fakat naptiysam facebook inmi hata kodu 11 diyo iniyo yüklenmiş bu hata kodunun çözümünü bilen varmı acil
  8. H

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Hocam bugün kurdum romu play stordan uygulamaları indiriyor normal bi şekilde facebboku indirirken hata veriyo sürekli son olarak 5-6kere -1 hata kodu diyo indirmiyo nasıl cozebilirm
  9. H

orjinql recovery

Arkadaşlar selamin aleykum cumleten ben 4gb gmd kullanım fakat garantiye yolliycam stock jellybean atiyorum tele güncelleme geli40-50mb bseyler indiriyor orj recovery var haliyle recovery mod gelio yükle diyince ordan nasıl yukliycez cozmus değilim Please yardim
  10. H

[PORT] [IOS 8] AyFone ROM v1

Hocam ozelden konuyu açıklamak ölümü fixi kaldırmayı
  11. H

Hocam androidfxi kaldrp dolayı nasıl kurabilirz
  12. H

[OFFICIAL] Stay Os Rom V3 GM Discovery By Creative®

Abi v3 ya bu bunu indirip kuracaz v3.1fixiustune kurcaz dimi [hr] Abi 3un üzerine 3.1olarakmi fixliycez
  13. H

Recovery mod çalışmıyor.

4gb sa bende yardımcı olurum
  14. H

Recovery mod çalışmıyor.

Ses kısma ve power tuşuna baş sana test ekranı gelecek ses tuzundan aşağı resetlmeye in resetle sonra recoverye al aynı hatayı bi hafta önce ve bugn aldm aynısı denetim yaptım oluyor
  15. H

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Ayfone ROM v1 [hr] Ayfone v2
  16. H

Hocam bu romki android fxi nasıl kaldırıp dolby kurarz dolbynin sesi çok çıkıo bunun cikmio
  17. H

Ses fix

Hocam oncelikle herkeze selamın aleykum ben gmd 1kullanıom ıos rom kullanıomda ses kalitesi felan düşük dolby yukluyom acılmıyo tel bana allah rızası için bi yardım rdivern :uzgun:
  18. H

twrp recovery

Flashlamaz olurmuyum ??
  19. H

twrp recovery

Senin eline ayağına gurban be kardeş sonunda düzeldi çok tesekur ederm en az 3gunde kaç kere sayfanın farklı yerlerine msj attm cevap yoktu çok sağol
  20. H

twrp recovery

Öncelikle selamin aleykum abilerim kardeşlerim ben GM discovery kullanıyor miui v5 yüklü iken recovery acamadm zar zor orj recovery sini bulup kurdum fakat smdi herhangi bi recovery krup stock. A dönemi yorum mobileuncle toplayan twrp cwm vs recoverylerden hangisini flaslarsam flaslayayim orj...