Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar suan Lenovo vibe ui romu kullaniyorum en begendigim romlardan biri ama 2.simde 3g destegi yok bende sim karti kestirmek istemiyorum ama romuda degistirmek istemiyorum bana biri 2.sime nasil 3g destegi ekliyebilecegimi anlatabilirmi ?
RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015)
Hocam 2.hatta güncellemeyle 3g destegi gelicekmi gelecekse ne zaman gelir gelmicekse bana nasil yapilacigini soylermisin ben yapim
RE: [PORT][4.4.2][OS][TR]Lenovo VIBEUI 2.0 1507DEV | Port v1.6.0 (Güncellendi 24.02.2015)
Tamam onu buldum o içinde yok dediği şey simdi datayı 1 GB mı yapim öyle mi kurim
V13 için yapılacaklar
- xsolo kamera yerine lenovo kamera and gallery kullanırsın harika olur çunku kendi kamerasi kalitesiz cekiyo artik yazilimdan kaynaklimi bilemem
-bildirim cubugu her uygulamaya girdigimizde renk degiatirsin
-ram kullanımı biraz daha düzeltilerbilir
- şarz sorununa...
Romda performans harika ama sarzi yiyo telefon lutfen v13 de suna bi el atin sarzi emiyo telefon bide telefon art ta bazi uygulamalarda dokunmatikte sapma var dalvikte yapmiyor istersiniz after focusta fotograf yaparken bakin bide bildirim isigi eklerseniz harika olur bunlari duzeltirseniz v13...