Arama sonuçlarınız

1. E

[STOCK][CWM] GM Discovery JB V6718

Tmm saolsin kardesim
  2. E

[STOCK][CWM] GM Discovery JB V6718

Philipz recoveryden kursam olurmu
  3. E

Garanti Telefonun acildigini anlarmı

ahahah aynn 3.yude istiyo benimki ??
  4. E

Daha dogurusu acim şöyle ilk gonderdigimde o damga yoktu ikinci gonderdigimde basmislardi ama ben onu telefoncuya goturdukten sonra kaldirdim ve en ufak bi iz bile kalmadi belki anlamazlar diye bi sansimi denemek istiyorum. [hr] He oysa tamam saolasin ben en iyisi telefoncuda yaptirim hoparloru
  5. E

Evet seal die bi damga oluyo ama ben telefonu ilk ginderdigim de ole bi damga yoktu arkadasimda benle ayni gonderdi onda vardi o damga bende o damagayi hep sokup aldim belli olmuyo damga bile basildigi
  6. E

Arkadaslar benim cihazim daha once 2 defa garantiye gitti 2 hafta once guc tusu bozuldu romlu ve rootlu oldugundan telefoncuda yaptirdim ama simdi hoparlorum patladi garantiye gondersem telefonun acildigini anlarlar mi? Anlarlarsa nasil anlarlar ?
  7. E

Ses araligi

Telefonda su ses araligini nasil ayarliyabiliriz xperia rom kullaniyorum ses ilk basta bile %50 geliyo
  8. E

Renkli bildirim cubugu

Kod ekelemek ugrastiriyo ama zaten cihaz yine yavasladi xposed kurunca direk system ui den nasil yapildigini bakicam
  9. E

Renkli bildirim cubugu

Xda kullanıcıların hazırladığı tinted colored bars var ordan yapilabiliyor ama dediginiz gibi acip bi sekilde ugrasticak bisi ama yinede yapicam ??
  10. E

Renkli bildirim cubugu

Yarın Lollikatın yapımcısı bilaldemire sorarmısın o yaptığına gore biliyodur [hr] Saolasın hemen bakıyorum
  11. E

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Önemli deil özellik bu ayarlardan bildirim ışığı ayarı var ordan ayarlıyabiliosun linkden indir hic bir sıfırlama yapmadan recoveryden install zip sd carda gir dosyayi bul tikla o kurar sonra yeniden baslat yuklenir
  12. E

Renkli bildirim cubugu

Ya bi baksan da bana linkini atarmısın cok buyuk sevaba girersin. :)
  13. E

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Gravity box felan kurulu deilse buyuk ihtimal okunmamis sms veya cagri vardir dialera gir ordan sol alt koseden gecmise gir cik ekrani kapa bakim yancakmi yine
  14. E

Renkli bildirim cubugu

Ugrascak vakit cok bende , acıklayarak anlatabilirmisin bana ?
  15. E

Renkli bildirim cubugu

Evet onu biliyorum ama onu kurunca telefon yavasliyor system ui den nasil yapilacagini biliyomusun mesela lollikatın yapımcısı yapmıştı.
  16. E

Renkli bildirim cubugu

Arkadaslar şu bildirim cubugunu her uygulamaya gore renk ayari veremiyomuyuz ? Mesela facede mavi youtubeda kırmızı felan nasi yapildigini bilen birisi varsa bana soyleyebilirmi
  17. E

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Ses gelistirmesini devre dışı bırak. Ayarlardan uygulamalara gir tümüne gel ses gelistirmesini bul durmaya zorla de devre dışı bırak ses duzeliyor.
  18. E

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Arkadaşlar ses sorununu çözdüm. Sorun walkmanda değil ses gelistirmesinde müziği actiktan sonra ayarlardan uygulamalara girip tüm uygulamalara gelin ordan ses gelistirmeyi bulun durmaya zorla diyin ses duzelicektir isterseniz direk devre dışı...
  19. E

3g destegi

Onun cözümü yok suan yapımcı ustunde calisiomus guncelleme ile duzeltilecektir
  20. E

3g destegi

Peki sagolasin