Arama sonuçlarınız

1. tlhares

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]Dark Mystic Rom For GM Discovery

RE: [PORT-EDIT][OFFICIAL]Dark Mystic Rom By Frozen Build prob dan kaldırabilirsiniz diye biliyorum forumda küçük bir arama yaparak bulabilirsiniz
  2. tlhares

[PORT-EDIT][OFFICIAL][4.4.2]Dark Mystic Rom For GM Discovery

RE: [PORT-EDIT][OFFICIAL]Dark Mystic Rom By Frozen Elinize sağlık :)
  3. tlhares

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

Şu an normalde kaldığım yerde değilim ne bilgisayarım ne de Wifi m var kusura bakmayın ama Wifi bulursam muhakkak bakarım
  4. tlhares

Orochi hocanın bir fix i vardı forumda tuş ışıkları için onu kurun ben her rom kurarken onu kuruyorum
  5. tlhares

Önceki romdan kalan

Yok muhakkak yapıyorum yeni rom kurarken
  6. tlhares

Önceki romdan kalan

Açılış resmi geliyor sonra kurduğum romun açılış aniimasyonu geliyor nasıl sileriz ilk gelen resmi daha önce konusu açılmış olabilir ir süre mobil kullanmak zorunda kaldığım için bulamadım
  7. tlhares

[MT6589]MERE ROM

Hocam öyle bir anlatmışsınız ki geldiğim yerde wifi yok ona rağmen mobil veriden indirdim :D
  8. tlhares

[4.4.2][Edit]Complexion Rom

Cevap için teşekkürler deneyeceğim
  9. tlhares

Çok garip bir sorun

Bende de oluyor geçen telefonun şarjı 4 du dondu bataryayı çıkarıp takınca 70 e çıktı :D
  10. tlhares

whatsapp da bildirimler geç geliyor neden olabilir var mıdır bir çözüm
  11. tlhares

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [V5]ANDROİD M ROM v5 #C.O.S TEAM root gerekli tabi ama recovery olmasa da olur programlar olduğu için
  12. tlhares

[V5.1]ANDROİD M ROM v5.1 #C.O.S TEAM

RE: [GÜNCELLENDİ]ANDROİD M ROM v4 #C.O.S TEAM Back up uygulamaları ile yedek alabilirsiniz ben mobile uncle tools la almıştım baya bir ROM demedim hiç ggitmedi gitse bile bu programdan tekrar yüklersiniz bir kere ROM attığım da benim bir IMEI bir tanesi gözüküyordu başka roma geçince yine...
  13. tlhares

herhangi bir custom recovery ile kurabilirsiniz onla da olur
  14. tlhares

[port+4.4.2]Cool ui 6.0 for Discovery

Videoluk bir şey yok normal ROM kurar gibi kurun
  15. tlhares

[PORT][EDIT][OFFICAL] MysticOS V6 By Alphabet for GM Discovery

RE: [PORT][EDIT][OFFICAL] MysticOS V6 By Alphabet elinize sağlık boş ram miktarı baya iyiymiş :)
  16. tlhares

eline sağlık  :)
  17. tlhares

[PORT][4.4.2] DiscoMarsh Rom By AloneMan

RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan teşekürler kurarım birazdan fix i birde bazı yerler türkçe değil dizinde dediğiniz gibi kullanıma engel değil ama güncelleme verirseniz onlara da bir el atabilir misiniz
  18. tlhares

RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan cevap için teşekürler art değil demi o zaman gravity box kurayım
  19. tlhares

RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan status barda bildirimlere nasıl geçiyoruz mobil veriye de göremedim ses kısma tuşuna basınca direk uygulamarın da sesini kısabilsek iyi olurdu
  20. tlhares

[RECOVERY]Discovery için Tüm Recoveryler

arkadaşlar ben Philz Touch Recovery  yükledim mobileuncle tools la ama telefon kapalı iken ses tuşlarına ve güç tuşuna basınca recovery modunda açılmıyor nasıl böyle açılmasını sağlarız ?